Всі категорії
Додати товар

Люкс органіка aromaworks london 🇬🇧 ароматична релакс бомбочка гімалайська морська сіль...

195 грн
Опис

❤️ Люксовий британський органічний бренд, що спеціалізується на створенні виключно натуральних високоякісних ароматерапевтичних товарів (засоби для ванн, аромасвічі, дифузори, олії).
❤️ Виробництво Великобританія 🇬🇧.
❤️ Вага 127 грамів.
✅ Бомбочка упакована в цигарковий папір з фірмовим принтом та наклейкою з логотипом бренду.
✅ Винятково позитивні відгуки.
✅ Створіть ванну, на яку ви заслуговуєте.
✅ Завершіть тиждень правильним чином, прийнявши розслаблюючу ванну, щоб заспокоїти розум, тіло та душу.
✅ AromaWorks London тут для вас, щоб допомогти вам зробити це з нашою бомбою AromaBomb.
✅ Наші ароматні бомби ручної роботи виготовлені з використанням кращих солей, порошків та інгредієнтів, які тільки може запропонувати нам природа, забезпечуючи вам дійсно терапевтичне лікування, коли воно вам найбільше потрібне.
✅ Рожева гімалайська морська сіль та заспокійливий порошок каламіну у поєднанні зі 100% чистими ефірними оліями створюють розкішні відчуття від купання. Лимонна кислота та бікарбонат натрію синергетично створюють природну піну, а натуральні мінеральні пігменти створюють легкий яскравий колір.
❤️ Середня вартість однієї бомби в мережі від 12 доларів.
❤️ В Україні бренд не представлено.
✅ У наявності великий вибір різних засобів для ванн від провідних британських, європейках та американських брендів, не представлених на ринку України.
✅ Запитуйте, тому що асортимент та фактична наявність постійно змінюється і я не все встигаю додавати на шафу.
👉 Дивіться інші мої оголошення та підписуйтесь на сторінку, я ❗️щодня ❗️ її оновлюю новою якісною європейською та американською косметикою, рідкісною та колекційною парфумерією, оригінальними брендовими аксесуарами та різними незвичайними «штучками» за дуже приємними цінами.
👉 Тільки і виключно оригінал, куплений мною в ЄС, у дьюті-фрі, або у надійних та роками перевірених постачальників з Англії та Німеччини.
👉 Завжди із задоволенням відповім на всі питання, проконсультую та допоможу підібрати потрібний товар на подарунок або для себе :-)

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Натуральна Органічна
Призначення:
Живлення

Схожі товари