Всі категорії
Додати товар

🇬🇧 champneys health spa люкс крем для душу пачулі, протеїни шовку, іланг іланг spa...

195 грн -11% 175 грн
Опис

✅ Марка CHAMPNEYS Health SPA заснована у 1925 році. Це мережа готелів і Spa-комплексів в Англії та однойменна марка косметики з масою корисних натуральних інгредієнтів.
У мережі безліч захоплених відгуків.
✅ У своїх престижних заміських спа-салонах понад 400 професійних терапевтів компанії Champneys spa використовують цю косметику, щоб побалувати своїх відвідувачів. Тепер вони зібрали свої секрети спа, щоб ви могли насолоджуватися ними щодня.
✅ Шикарний лімітований божественний крем для душу Oriental Opulence.
✅ Oriental Opulence — іланг-іланг, сандалове дерево та екзотичні пачулі.
✅ Переклад відгуку зі скрина:
«Я спробувала два продукти з лінійки – крем для душу Oriental Opulence та крем для тіла. Аромат Oriental Opulence натхненний традиційними східними ритуалами краси і характеризується поєднанням протеїнів шовку, женьшеню, що зігріває, чуттєвого іланг-ілангу, заспокійливого сандала і ароматних пачулі.
Крем для душу «Східна розкіш»:
Цей крем для душу має перлово-рожеву кремову консистенцію. Формула, насичена протеїнами шовку, зволожує, але добре піниться і робить мою шкіру гладкою і м'якою на дотик. Аромат божественний! Я обожнюю аромати на основі сандалового дерева, а в цьому ще є іланг-іланг, ще один із моїх улюблених ароматів. Отже, це було кохання з першого вдиху! Аромат не інтенсивний і не приголомшливий, але досить екзотичний, щоб додати відчуття спа до моєї процедури прийняття душу».
✅ В Україні бренд не представлений.
✅ З рідкісного лімітованого набору, на ебей зараз лише дві пропозиції наборів цієї серії, обидва від 2000 гривень (45 та 50 фунтів).
✅ Є різна косметика цього чарівного бренду, питайте, тому що не все встигаю додавати на сторінку.
👉 Дивіться інші мої оголошення та підписуйтесь на сторінку, я ❗️щодня ❗️ її оновлюю новою якісною європейською та американською косметикою, рідкісною та колекційною парфумерією, оригінальними брендовими аксесуарами та різними незвичайними «штучками» за дуже приємними цінами.
👉 Тільки і виключно оригінал, куплений мною в ЄС, у дьюті-фрі, або у надійних та роками перевірених постачальників з Англії та Німеччини.
👉 Завжди із задоволенням відповім на всі питання, проконсультую та допоможу підібрати потрібний товар на подарунок або для себе :-)

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Натуральна Професійна
Призначення:
Живлення