Всі категорії
Додати товар

Гель душ/олійка для тіла/зубна паста/італія

140 грн
Опис

Органічна олійка для ванної та душу. 500 мл: з органовою олією, макадамія, какао, кокос ціна 150 грн
Містять органічне масло, отримане за технологією
холодного віджиму. М'яко змиває забруднення, інтенсивно
живить і зволожує шкіру, робить її еластичною, м'якою і
гладкою, повертає здорове сяйво.

ГЕЛІ для душу. Об'єм 500 мл. Ціна - 140 грн
Це поживний комплекс із 5 екстрактів, багатих активними речовинами, які самостійно регулюють зволоження та живлення шкіри.

НАТУРАЛЬНІ ЗУБНІ ПАСТИ без фтору (біо) та SLS. Об'єм 75 мл. Ціна - 120 грн
Зубна паста L'angelica Tea Tree Oil з олією чайного дерева складається з натуральних інгредієнтів та органічних екстрактів. У її складі відсутні фтор, феноксиетанол і SLS. Її формула збагачена ксилітом, який знищує бактерії. Екстракти олії чайного дерева допомагають боротися з бактеріями, роблять дихання свіжим.
Олія чайного дерева - має ранозагоювальні, протизапальні, антибактеріальні та заспокійливі властивості.
Зубна паста L'ANGELICA для чутливих зубів на 98% складається з натуральних інгредієнтів та органічних екстрактів, не містить фтору, феноксиетанолу, парабенів та SLS.
Зубна паста L'Angelica Sensitive Gum з органічним екстрактом алое, що має заспокійливі та в'яжучі властивості, допомагає зменшити кровоточивість ясен і запобігає запаленню.

Зубна паста L'ANGELICA "Загальний захист з імбиром" – антибактеріальна дія завдяки імбиру, який також дарує дивовижне відчуття свіжості та гостроти разом із м'ятою. Здивуйте свою ротову порожнину грайливою і пряною ноткою імбиру з його антибактеріальними властивостями в поєднанні з органічною м'ятою, що забезпечує неповторну свіжість. Має високий рівень комплексного захисту від карієсу, запалення ясен, потемніння емалі,
утворення зубного каменю та неприємного запаху.
Зубна паста L'ANGELICA "Ніжне відбілювання активованим вугіллям" - ефективно абсорбує та запобігає утворенню нальоту та пігментації, повертає зубам природну білизну та блиск. Має антисептичні та протизапальні властивості.

Зубна паста Ланджеліка з папаєю, з очищаючими властивостями, запобігає утворення нальоту на зубах. 98% природних інгредієнтів. Володіє антисептичними і протизапальними властивостями. Паста дбайливо доглядає за зубами, не дозволяючи розвиватися шкідливим бактеріям в порожнині рота, завдяки чому після чистки ще надовго залишається ефект свіжості.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Коричневий
Розмір:
  • 500мл
Класифікація:
Натуральна Органічна
Об'єм:
500 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення
Продавець
europ...
europe_him_house
Супер-продавець
Рівне
100% виконаних замовлень
Була