Всі категорії
Додати товар

Мило, кокос і папая, 142 г

265 грн -2% 260 грн
Опис

Nubian Heritage, Мило, кокос і папая, 142 г

До складу мила входять насичені тропічні інгредієнти з високим вмістом вітамінів, мінералів, жирних кислот, масло кокоса й екстракт папаї, які живлять шкіру. Ванільні боби очищують шкіру, а папая м’яко відлущує відмерлі клітини. Олія ши та кокосова олія зволожують шкіру, роблячи її м’якою та відновленою.

Складний початок

Nubian Heritage — витвір двох нью-йоркських вуличних торговців. У 1992 р. безробітні випускники коледжу Річ і Ньєма обрали своєю справою виробництво натуральних продуктів класу люкс за традиційними африканськими рецептами з інгредієнтів, придбаних за принципами справедливої торгівлі. Сьогодні Nubian Heritage пропонує продукти, що надихаються давніми філософіями зцілення з усього світу й виготовляються за традиційними рецептами. Хоча продукція Nubian Heritage більше не виготовляється у ваннах, інші складові процесу мало змінилися: компанія, як і раніше, виробляє власну продукцію, усе ще використовує інгредієнти, придбані за принципами справедливої торгівлі, і надалі вкладає кошти в торгівлю у спільнотах та громадах.

Спадщина

З давніх часів кокосове дерево було життєво важливим джерелом харчування для мільйонів людей у тропічних спільнотах Південної Америки, Азії, Карибського басейну та Африки. Кокосова олія — це природний очищувальний та зволожувальний засіб, що містить корисні жири, які роблять шкіру м’якою на дотик. Папаю шанують у Мексиці та Південній Америці за її відновлюючі властивості.

Інші інгредієнти

Пальмітат натрію, пальмовий кернелат натрію, вода, гліцерин, ароматизатор (парфумерна композиція), масло ши (Butyrospermum parkii)*♥, глюконат натрію, пальмова кислота, хлорид натрію, діоксид титану (CI 77891), пальмоядрова кислота, порошок із кори котячого кігтя (Uncaria tomentosa), ваніль (Vanilla planifolia), кокосова олія (Cocos nucifera), токоферилацетат, соняшникова олія (Helianthus annuus), фруктовий екстракт папайї (Carica papaya).

Виготовлено в США з використанням добірних інгредієнтів з етичних джерел з усього світу.

* Сертифіковані органічні інгредієнти.

♥ Інгредієнт, придбаний на основі принципів справедливої ​​торгівлі.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tanya265
Косметика
Супер-продавець
Кривий Ріг
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари