Всі категорії
Додати товар

Набір для тіла l’occitane мигдаль

1016 грн
Опис

Склад:
Олія для душа Мигдаль 75 мл
Крем для рук Мигдаль 30 мл
Мило-скраб для рук та тіла Мигдаль 50 г
Скраб-мюслі для тіла Мигдаль 15 г

Олія для душу при контакті з водою перетворюється на кремове молочко, який м’яко очищає тіло. Збагачений мигдалевою олією, він підтримує гідроліпідний бар'єр шкіри і залишає делікатний аромат солодкого мигдалю! Органічна рослинна очищуюча основа: дарує м'яке і дбайливе очищення. Мигдальна олія: живить, пом'якшує, підтримує природний рівень зволоженості шкіри.

Збагачений мигдальним молочком та мигдальною олією, крем для рук з шовковистою текстурою допомагає живити та пом’якшувати руки, огортаючи їх витонченим та апетитним ароматом солодкого мигдалю. Наша нежирна формула має кремову текстуру, ідеально підходить для зволоження рук протягом дня.

Мило-скраб з солодким та вишуканим ароматом мигдалю містить натуральний ексфоліант – шкаралупа подрібненого прованського мигдалю. Мигдальне мило ніжно очищує та відлущує шкіру рук та тіла і залишає на вашому тілі незабутній аромат квітучого прованського мигдалю. Завдяки невеликому об`єму (50 мл), його зручно брати з собою в дорогу та для подорожей.

Скажіть «До побачення» ороговілим клітинам та невеликим недолікам поверхні шкіри та привітайте шовковисту та пружну шкіру, завдяки мигдальному скрабу-мюслі, який ідеально відлущує шкіру, помітно скорочує врослі волосся та робить шкіру ніжною, пружною і доглянутою!
Хрусткі мюслі-скраб для тіла не призначені для прийому в їжу, але прекрасно відлущують вашу шкіру. Кожна гранула покрита олією прованського мигдалю.
Мигдальний скраб-мюслі можна використовувати самостійно 1-2 рази на тиждень або змішувати разом з мигдальною олією для душу.
Цей мигдальний хрусткий скраб-мюслі не можна вживати в їжу, але він чудово відлущує шкіру!

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • 75мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?