Всі категорії
Додати товар

Гель-скраб для тіла "natural collection"300 мл

375 грн

розпродаж до 11 Травень

263 грн
Опис

Гель-скраб для тіла "Natural Collection" Капучино 300 мл є потертості на корпусі. ціна 1 шт.
Гель-скраб для тіла "Natural Collection"Капучино 300 мл
Втомилися від щоденної метушні? Постійно бракує часу на догляд за собою? Адже так хочеться по-справжньому розслабитися хоча б у душі, відчути чистоту та свіжість, спокій і комфорт. Хочете поєднати приємне з корисним: викупатися й відчути привабливий аромат кави... Тоді гель-скраб для тіла «Капучино» від торгової компанії Pirana саме для вас.

До унікального складу засобу входять натуральні гранули кави, які дають змогу зробити м'який масаж шкіри тіла та відлущити відмерлі клітини, а унікальна комбінація м'яких ПАР і оптимальний розмір натуральних частинок меленої кави забезпечать шкірі. неймовірну оксамитність і чистоту. Ніжна пінка подарує відчуття релаксації та душевної рівноваги. Побалуйте себе витонченістю аромату кави під час прийняття душу — будьте завжди в тонусі!


Термін придатності: не вказаний
Гель-скраб для тіла "Natural Collection" Кава арабіка 300 млГель-скраб для тіла "Natural Collection" Коафе Арабіка 300 мл
Від компанії Pirana можна спробувати навіть три кавові аромати. Це гель-скраби для душу Капучино, Макіятто, Арабіка. Паковання у всіх трьох гелів однакова та дуже зручна форма для використання. Всередині кожного гелю містяться натуральні гранули меленої кави. Аромат у гелів, як ви самі розумієте, натуральний, від якого хочеться терміново випити кави. Після застосування шкіра стане чистою й оксамитовою. Завдяки частинкам меленої кави відлущуються мертві клітини з нашої шкіри.

Термін придатності: не вказаний

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 300мл
Продавець
svetapribula
AngelShop
Харків
20% виконаних замовлень
Був

Схожі товари