Всі категорії
Додати товар

Набір vivian gray мило для рук і гель для душу 250 мл

750 грн

розпродаж до 11 Травень

525 грн
Опис

Ніжне крем-мило з цитрусовим ароматом, яке дбайливо очистить шкіру рук і стане родзинкою вашої ванної кімнати. Бронзовий лаконічний флакон із круговим оздобленням стразами обладнаний зручним дозатором, завдяки якому мило витрачається повільно та економно. Досить горошини мила, щоб змити з рук бруд і втому.

Нанести мило на шкіру, помасажувати, змити водою.

Vivian Gray — німецький бренд із преміальною якістю, оцінений естетами всього світу. Кожне паковання продукту — справжній шедевр, що перетворює гігієнічну рутину на вишукане SPA, що приносить задоволення не тільки тілу, а й душі. Яскраве тому підтвердження — ароматний гель Brown Crystals Luxury Shower Gel, поміщений у лаконічний сіро-коричневий флакон, інкрустований фірмовими кристалами.

Інтелектуальна формула продукту вільна від парабенів, алергенів і консервантів, тому він абсолютно безпечний навіть для чутливої шкіри. Лише кілька крапель концентрату — і майже невагома, вершкова хмара м'яко огортає вас делікатним і ненав'язливим ароматом. Антисептичні компоненти нового покоління дбайливо та ретельно знищують бактерії та грибки, розчиняючи забруднення всередині пор. Водночас за збереження природного балансу pH відповідають олії та вітаміни, які живлять і зволожують кожну клітину тіла.

Нанести гель на вологу шкіру, спінити, ретельно змити водою. Можна використовувати щодня.

Стан: Новий
Колір:
  • Персиковий
  • Бежевий
Розмір:
  • Другой
Продавець
cleve...
cleverrrrrrrrr
75% виконаних замовлень
Була