Всі категорії
Додати товар

Гель для душу з оливковою олією olive’n body, 300 мл

190 грн
Опис

Завдяки активним інгредієнтам у складі гель для душу чудово зміцнює та зволожує шкіру. Збагачений оливковою олією, він підтримує належний баланс вологи в клітинах шкіри та надає тілу підтягнутого й доглянутого вигляду. pH-збалансована формула. Не містить парабенів і шкідливих для здоров’я речовин.

Країна виробництва: ТУРЕЧЧИНА
Застосування
Для зовнішнього використання видавити невелику кількість гелю на вологу губку, мочалку або в долоні. Нанести гель на тіло та розтерти до утворення піни, щоб очистити шкіру і видалити омертвілі клітини. Уникати попадання гелю на обличчя. Змити піну великою кількістю води.

Застереження
Зберігати тільки в оригінальній упаковці в прохолодному та добре вентильованому приміщенні за кімнатної температури. Тримати подалі від дітей та прямих сонячних променів. Уникати контакту з обличчям та очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Склад
Вода, лауретсульфат натрію, кокамідопропіл бетаїн, хлорид натрію, динатрію лаурет сульфосукцинат, кокамід ДЕА, віддушка, ПЕГ-7 ефіри оливкової олії, Д-пантенол, токоферил ацетат, бензиловий спирт (та) метилхлорізотіазолінон (та) метилізотіазолінон, лимонна кислота, бензофенон-4, тетранатрій ЕДТА, CI 15985, CI 42090.
Стать: Унісекс

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 300мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення

Схожі товари