Всі категорії
Додати товар

Пінка для вмивання "зелений чай і лотос" 150мл gz

292 грн
Опис

Пінка для вмивання «Зелений чай та лотос» створена для зняття макіяжу та щоденного очищення шкіри обличчя. Вона підійде власникам шкіри нормального, комбінованого та жирного типу, незалежно від віку.

Формула косметичного продукту містить натуральні компоненти. Це вітамінний гідролат зеленого чаю, гідролізати, олії та рослинні екстракти. Тому регулярне застосування засобу перетворить вашу шкіру, покращить її стан, а також усуне жирний блиск і додасть матовості.

Пінка для вмивання, яку ми рекомендуємо для регулярного догляду, справляється з усуненням забруднень і залишків декоративної косметики. Вона добре очищає шкіру, і при цьому завдяки корисним речовинам оптимізує ліпідний баланс, насичує клітини вологою та усуває дискомфортні відчуття стягнутості, липкості.

Також даний продукт має бактерицидну та антисептичну властивість. Він заспокоює роздратовану, запалену шкіру, сприяє регенерації проблемних ділянок.

Купити пінку для вмивання від прищів актуально і для догляду за епідермісом у підлітковому періоді. Вона допомагає зменшити вугровий висип та інші неестетичні прояви на обличчі.

Застосування

Попередньо збовтавши флакон невелику кількість засобу нанести на вологу шкіру. Легкими рухами усунути забруднення та косметику, потім змити чистою водою.

Умови зберігання

У холодильнику до 3 місяців.
Додаткові характеристики:
Стать: Жіночий
Стать: Чоловічий
Тип шкіри: Всі типи шкіри
Тип шкіри: Жирна
Тип шкіри: Нормальна
Тип шкіри: Проблемна
Тип шкіри: Суха
Тип шкіри: В'яне (зріла)
Тип шкіри: Чутлива
Дія: Розгладжуючий
Дія: Пом'якшувальну
Дія: Зволожуючий
Гіпоалергенний: Так
Призначення і результат: Очищення
Призначення і результат: Звуження пор
Призначення і результат: Усунення блиску
Тип кошти для душу: Пінка
Вид: Гель для душа

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Стать:
Для жінок Для чоловіків