Всі категорії
Додати товар

Пінка для вмивання "ніжність" 150мл gz

292 грн
Опис

Натуральна пінка для вмивання Ніжність делікатно та ретельно очищає шкіру від декоративної косметики, пилу та залишків роботи сальних залоз. Завдяки органічному складу з гідролатами, маслами, альгінатом, пантенолом та рослинними комплексами, продукт підійде для шкіри будь-якого типу та віку, а також і підліткової.

Купити гіпоалергенну пінку для вмивання необхідно і як додатковий доглядовий засіб, що підвищує еластичність волокон колагену. Корисні інгредієнти насичують епідерміс вологою, вітамінами та мікроелементами, покращують його стан та зовнішній вигляд. Також продукт має регенеруючі властивості, допоможе загоїти запалені вогнища і попередить виникнення нових.

Пінка для вмивання – це незамінний помічник у боротьбі за молодість шкіри, вона попередить втрату вологи та відчуттів стягнутості, подарує комфорт. Також засіб – незамінний етап очищення при підготовці шкіри до доглядових косметичних процедур, він допоможе нейтралізувати дію продуктів для макіяжу та негативний вплив на епідерміс жорсткої чи хлорованої води.

Регулярне використання пінки Ніжність підтримає молодість та красу шкіри, пом'якшить епідерміс, відновить еластичність колагенових волокон та подарує гарний сяючий колір, без пересушування та дискомфорту.

Застосування

Пінка для вмивання виконана у зручному флаконі з дозатором та відрізняється економною витратою. Наносити її слід (попередньо струсивши ємність) на вологу шкіру масажними рухами, потім змити водою.

Умови зберігання

3 місяці у холодильнику.
Додаткові характеристики:
Стать: Жіночий
Стать: Чоловічий
Тип шкіри: Всі типи шкіри
Тип шкіри: Жирна
Тип шкіри: Нормальна
Тип шкіри: Проблемна
Тип шкіри: Суха
Тип шкіри: В'яне (зріла)
Тип шкіри: Чутлива
Дія: Розгладжуючий
Дія: Пом'якшувальну
Дія: Тонізуючу
Гіпоалергенний: Так
Призначення і результат: Очищення
Призначення і результат: Підвищення тонусу
Призначення і результат: Звуження пор
Призначення і результат: Зволоження
Тип кошти для душу: Пінка
Вид: Гель для душа

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Стать:
Для жінок Для чоловіків