Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Міні гель для душу лаванда

50 грн
Опис

Коли ви чуєте слово “лаванда”, то у пам’яті, мабуть, виринає образ неймовірно красивих французьких полів, забарвлених у насичений фіолетовий колір. Свіжий і приємний запах лаванди – це один з найбільш заспокійливих запахів у світі, він володіє стимулюючим і в той же час розслаблюючим ароматом. Однак ефірну олію цієї рослини використовують у створенні натуральних косметичних засобів не лише через її чарівні пахощі, але й через її корисні властивості, які вже не одну тисячу років користуються успіхом у виготовленні продукції для догляду за тілом, обличчям та волоссям.

Натуральний гель для душу з ефірними оліями лаванди, розмарину та іланг-ілангу прекрасно доповнить колекцію Ваших засобів догляду за тілом. Ефірна олія її лаванди має бактерицидну та регенеруюча властивість, нормалізує кровопотік і покращує відновлення клітин дерми, також вона є потужним антисептиком. Ефірна олія розмарину уповільнює процеси старіння шкіри, розслабляє шкіру і дозволяє клітинам добре зволожуватись. Ефірній олії іланг-ілангу властиві звуження пор, зняття запалення, вона нормалізовує вироблення шкірного сала, пом'якшує та зволожує шкіру,уповільнюючи старіння.

Замість ароматизаторів використовуються натуральні ефірні олії, активні речовини яких глибоко проникають у шкіру, сприяють нормалізації роботи залоз внутрішньої секреції. Шкіра стає ніжною і пружною.

Гель усуває лущення та почервоніння шкіри, підтримує водний баланс. При регулярному застосуванні шкіра стане чистою та сяючою.

Рекомендовано для всіх типів шкіри.

Протипоказання: індивідуальне несприйняття компонентів.
Додаткові характеристики:
Стать: Жіночий
Стать: Чоловічий
Вид: Гель для душа

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Стать:
Для жінок Для чоловіків

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?