Всі категорії
Додати товар

М'який гель для інтимної гігієни feminelle

120 грн
Опис

М'який Гель Feminelle для інтимної гігієни  для підлітків від шведської компанії Орифлейм Oriflame.

У період статевого дозрівання в дівчаток змінюється гормональний фон і pH інтимної зони, а їхня ніжна шкіра потребує особливо дбайливого догляду. Спеціальний гель із натуральним екстрактом фіалки, пребіотиками та молочною кислотою розроблений з урахуванням потреб підлітків.

- М'яко очищає й доглядає за ніжною шкірою;

- Рекомендований від 13 до 18 років;

- Нейтралізує неприємний запах за допомогою технології Fresh Scent;

- Містить комплекс Balanced Protected Microbiome з молочною кислотою і пребіотиками для підтримки жіночого здоров'я;

- Підходить для щоденного застосування навіть під час критичних днів;

- Протестований під дерматологічним і гінекологічних контролем;

- Безпечний для довкілля завдяки біорозкладному складу.

Склад

Молочна кислота та пребіотик регулюють pH-баланс і захищають мікрофлору інтимної зони. Натуральний екстракт календули — відомий здатністю утримувати вологу в шкірі. Захищає від пошкоджень, зволожує, заспокоює та пом'якшує.

Зволожувальний комплекс містить два інгредієнти:

Гліцерин природного походження — насичує вологою, захищає від сухості, надає шкірі м'якість і гладкість; D-пантенол, також відомий як провітамін В5, глибоко зволожує й заспокоює шкіру, знімаючи подразнення й сухість.

Гель має м'яку трикутну форму з аплікатором вгорі.

Натискаючи, можна легко отримати потрібну кількість засобу.

Гель білого кольору, з приємним квітковим ароматом, легко піниться.

Як користуватися?

Спінь гель із водою, очищення інтимну зону та ретельно зимий засіб.
Тільки для зовнішнього застосування.

300 мл

Молочна кислота та пребіотик (lactic acid) регулюють pH-баланс і захищають мікрофлору інтимної зони. Натуральний екстракт календули (calendula officinalis flower extract) — відомий здатністю утримувати вологу в шкірі. Захищає від пошкоджень, зволожує, заспокоює й пом'якшує. Зволожувальний комплекс містить два інгредієнти:

гліцерин природного походження (natural-derived glycerine) — насичує вологою, захищає від сухості, робить шкіру м'якою та гладкою; d-пантенол (D-panthenol), так само відомий як провітамін В5, глибоко зволожує й заспокоює шкіру, знімаючи подразнення й сухість.

Інгредієнти крем-гель для інтимної гігієни

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCO-GLUCOSIDE, SODIUM CHLORIDE, LAURYL GLUCOSIDE, GLYCERIN, GLYCERYL OLEATE, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, SODIUM BENZOATE, LACTIC ACID, CITRIC ACID, DMDM HYDANTOIN, OLIVE OIL PEG-7 ESTERS, PANTHENOL, POLYQUATERNIUM-67, PARFUM, SODIUM LACTATE, ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE, TOCOPHERYL ACETATE, BENZOIC ACID, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, POTASSIUM SORBATE

Про серію Feminelle Засоби для інтимної гігієни з натуральною молочною кислотою для відновлення pH-балансу у твоєму організмі та рожевим гібісом для чистоти та свіжості впродовж усього дня.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок

Схожі товари