Всі категорії
Додати товар

Гідрофільна олія для інтимної гігієни

350 грн
Опис

Представляємо вам гідрофільну олію для інтимної гігієни😌

Очищення інтимних зон потребує особливих засобів, адже правильний догляд гарантує не лише відчуття комфорту, а й здоров'я. І мило або гель для душу — не найкращий варіант: вони мають високий рівень рН, отже досить агресивно очищують і підсушують слизову оболонку, знищують природну флору інтимної зони.

Нормальна кислотність піхви, в середньому, становить 4,0–4,2 pH. Чому цей показник такий важливий?

Мікрофлора інтимної зони жінки представляє собою складну екосистему. В нормі вона заселена молочнокислими бактеріями (а також невеликою кількістю інших мікроорганізмів). Лактобацили відповідають за рН інтимної зони, а також формують біоплівку, яка не дозволяє патогенним бактеріям розвиватися. 

При порушенні мікрофлори кислотність підвищується, і при значенні вище 4.5 лактобактерії гинуть — що призводить до розвитку різних інфекцій.

Одним з найкращих засобів для догляду за інтимною зоною є гідрофільна олія.

При контакті з водою вона перетворюється на ніжну молочну емульсію, що лагідно очищує та зволожує дерму інтимної зони. Після її використання не виникає відчуття стягнутості та роздратування.

Олії макадамії, авокадо і виноградної кісточки та молочна кислота у складі нашої олійки допомагають підтримувати оптимальний баланс рН, захищають слизову оболонку від зовнішніх факторів.

Ненав'язливий, ніжний аромат троянди і пальмарози подарує неймовірне задоволення від процесу, підніме настрій і наповнить позитивною енергією🥰 А крім того, він є витонченим афродизіаком❤️

Об'єм — 200 мл

Склад: Олія макадамії, олія виноградної кісточки, олія авокадо, емульгатор (Polysorbate 80), гліцерин, Д-пантенол, вітамін Е, молочна кислота, СО2 екстракт алое вера, СО2 екстракт ромашки, СО2 екстракт календули, ефірні олії троянди та пальмарози.

Спосіб використання: Перед початком використання потрібно ретельно збовтати засіб! Нанести необхідну кількість олії, змити теплою водою.

Умови зберігання: Бажано зберігати у темному і прохолодному місці. Тримати в місцях, недоступних для дітей

Протипоказання: Індивідуальна чутливість до компонентів продукту. Перед першим використанням бажано провести алергопробу. Тільки для зовнішнього застосування. При перших ознаках роздратування припинити використання засобу.
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?