Всі категорії
Додати товар

🌺делікатний крем-гель для інтимної гігієни з пробіотиками🌺

118 грн
Опис

Сучасний світ не обмежує тими для обговорення, наприклад: між мамою та донькою, між подружками... Ми вільно можемо радити щось у делікатних питаннях, ділитись власним досвідом у використанні різноманітних засобів для інтимної гігієни тощо. Тема інтимної гігієни надважлива для виховання свідомого ставлення до власного здоров'я. І перш за все, необхідно навчитись правильно обирати незамінного помічника в догляді за інтимною зоною. Що краще: мило чи гель? Вирішувати лише вам. Але серед безлічі їх різновидів варто виокремити ❗«Делікатне інтим-мило з пробіотиком». Засіб має низку переваг. Він ефективно очищує, захищає від розвитку шкідливої мікрофлори, усуває дискомфорт, сухість, подразнення та неприємний запах.🌼

Воно законсервовано харчовим консервантом та містить у своєму складі важливі елементи: молочну кислоту і комплекс пробіотиків.
📌Перший елемент — забезпечує комфорт та зволоження інтимної зони, допомагає в регенерації клітин, підтримує баланс корисної мікрофлори та рівня рН.
📌 А другий — комплекс пробіотиків, відновлює та захищає мікрофлору, запобігає розвитку шкідливих бактерій та різноманітних інфекцій.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize
Призначення:
Живлення Зволоження
Продавець
malvinka793
malvinka793
Іршава
0% виконаних замовлень
Була

Ще продаю