Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Мило "шоколад"

99 грн
Опис

Відвідуючи країну, туристи, крім сувенірів, зазвичай купують там щось особливе, оригінальне, притаманне саме цій країні.

🍫А от у Бельгії склалася парадоксальна ситуація. Незважаючи на те, що у всьому світі є свої шоколадні бренди, саме бельгійський шоколад гості нашої країни везуть додому і дарують своїм близьким.

🍫Бо він вважається найкращим у світі. А його виробники вірні давнім традиціям високої якості, креативності, постійного пошуку.
Започаткувала ці традиції ще всередині XIX ст. родина фармацевтів Неухаус (Neuhaus). Жан Неухаус у своїй аптеці продавав ліки в обoлонці з чорного шоколаду. Так їх було легше проковтнути, і смак у них був кращий. Згодом він почав продавати шоколад як самостійні ліки. Кожне наступне покоління родини Неухаус вносило щось нове в удосконалення шоколаду, намагаючись зробити його кращим і смачнішим. Син допомагав батькові поступово перетворити шоколад з ліків на делікатес, онук створив знамениті шоколадні цукерки з начинкою, так звані праліни, а його дружина придумала красиві подарункові коробочки для пакування цих пралін. Відтоді шоколад став не тільки делікатесом, а й подарунком на всі випадки життя.

🍫Так і наше мило, воно постійно вдосконалювалось командою фармацевта та лікаря) Були відібрані найкращі олійки та неймовірний аромат шоколаду. В складі омиленні олії оливи, каріте, кокосу, какао, рицини, віноградної кісточки, мигдалю це робить його неймовірно ніжним та шовковистим для нашої шкіри.
Цей сорт мила підійде для шанувальників шоколаду та вишуканих цукерок😍

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
leo_mi_la
leo_mi_la
Запоріжжя
Була

Схожі товари