Всі категорії
Додати товар

Натуральне мило thalia | ефективне вирішення проблем ⚡️

139 грн
Опис

⁉️Проблемна шкіра? Вас турбують грибок, висипання, псоріаз? Хочете прискорити ріст волосся? Або бажаєте отримати приємний релаксуючий догляд, що подарує вам: зволоження, свіжість та пом'якшення? ⁉️

Вам на допомогу прийде мило відомого Турецького бренду THALIA, який є найбільшим виробником натурального мила.

У НАЯВНОСТІ:

🟢 Фісташкове. Олія фісташки є дуже ефективною при прищах, псоріазі, грибках, екземах та шкірних інфекціях. Вона заспокоює свербіж, а також допомагає при варикозному розширенні вен завдяки здатності посилювати кровообіг.

🍯 З медом. Пригостіть свою шкіру смачненьким! Поєднання меду й маточного молочка миттєво освіжає та розслабляє, відмінно видаляє омертвілі клітини, швидко пом'якшує та відновлює шкіру.

🫐 З ефірною олією ялівцю. Ялівець - найкращий у боротьбі з висипами, прищами та запаленнями. Також активно бореться з лупою , целюлітом та й навіть бореться з екземою.

🔸 Сірчане. Правильний вибір для проблемної та схильної до висипів шкіри. Глибоко освіжає та очищає, підсушує запалення, нормалізує роботу сальних залоз.

🌿 З екстрактом кропиви. Хочеш прискорити ріст волосся? Бажаєш оздоровити локони? Мрієш про доглянуту й гладеньку шкіру? Спробуй лікувальну силу кропиви та відчуй її чудодійний ефект.

👉 Акційна вартість - поспішай придбати за крутими цінами!
139 грн замість 190 грн.
🤌 125 г
🤌 Виробник - Туреччина
🤌Підходить для щоденного використання.

❌ НЕ МІСТИТЬ ЛУГІВ, ТВАРИННИХ ЖИРІВ, СУЛЬФАТІВ SLS / SLES І ПАРАБЕНІВ

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 125мл
Класифікація:
Натуральна
Об'єм:
125 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антиакне Антіцелюлітне Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?