Всі категорії
Додати товар

Кускове мило з козиним молоком і чаєм, 142 г

265 грн -2% 260 грн
Опис

Nubian Heritage, Кускове мило з козиним молоком і чаєм, 142 г

У це багате природними поживними речовинами мило з козиним молоком додається мед, що пом'якшує шкіру. П’янкі пахощі троянд і аромат чаю діють разом із жирними кислотами козиного молока, які очищують і зволожують шкіру. Пелюстки троянд полегшують відлущування, а олія ши дарує їй догляд.

Скромний початок

Nubian Heritage — витвір двох нью-йоркських вуличних торговців. У 1992 році безробітні випускники коледжу Річ і Ньєма обрали своєю справою виробництво натуральних продуктів класу люкс за традиційними африканськими рецептами з інгредієнтів, придбаних за принципами справедливої торгівлі. Сьогодні Nubian Heritage пропонує продукти, що надихаються давніми філософіями зцілення з усього світу й виготовляються за традиційними рецептами. Хоча продукція Nubian Heritage більше не виготовляється у ваннах, інші складові процесу мало змінилися: компанія, як і раніше, виробляє власну продукцію, усе ще використовує інгредієнти, придбані за принципами справедливої торгівлі, і надалі вкладає кошти в торгівлю в спільнотах і громадах.

Спадщина

Стародавні зображення троянд на стінах єгипетських та абіссінських гробниць датуються 500 роками до н. е. У натхненній пом’якшувальними ваннами Клеопатри з троянд та молока сучасній інтерпретації ці добавки для догляду за шкірою, про використання яких свідчить чимало історичних джерел, є основними активними інгредієнтами. Чай (на суахілі це слово саме так і звучить — "чай") є невід'ємною частиною культури та соціальної взаємодії багатьох цивілізацій. Чай, багатий на антиоксиданти, живить шкіру й підтримує її молодість.

Інші інгредієнти

Пальмітат натрію, пальмовий кернелат натрію, вода (aqua), гліцерин, ароматизатор (парфумерна композиція), масло ши (Butyrospermum parkii)*♥, глюконат натрію, пальмова кислота, хлорид натрію, діоксид титану (CI 77891), вода з квіток троянди стопелюсткової (Rosa centifolia), пальмоядрова жирна кислота, козине молоко, мед, екстракт квіток календули (Calendula officinalis), оксиди заліза (CI 77491), екстракт листя зеленого чаю (Camellia sinensis)

Виготовлено в США з використанням добірних інгредієнтів з усього світу, виготовлених і закуплених з дотриманням етичних принципів.

* Сертифіковані органічні інгредієнти.

♥ Інгредієнт, придбаний на основі принципів справедливої ​​торгівлі.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tanya265
Косметика
Супер-продавець
Кривий Ріг
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари