Всі категорії
Додати товар

Nubian heritage, кускове мило з необробленою олією ши, 142 г

265 грн -2% 260 грн
Опис

Nubian Heritage, Кускове мило з необробленою олією ши, 142 г

Мило з необробленої олії ши - унікального очищувального засобу, що пом'якшує шкіру, містить олію ши в поєднанні з поживним соєвим молоком і сумішшю ладану та мирри.

Скромний початок

Nubian Heritage — витвір двох нью-йоркських вуличних торговців. В 1992 р. безробітні випускники коледжу Річ і Ньєма обрали своєю справою виробництво натуральних продуктів класу люкс за традиційними африканськими рецептами з інгредієнтів, придбаних за принципами справедливої торгівлі. Сьогодні Nubian Heritage пропонує продукти, що надихаються давніми філософіями зцілення з усього світу й виготовляються за традиційними рецептами. Хоча продукція Nubian Heritage більше не виготовляється у ваннах, інші складові процесу мало змінилися: компанія, як і раніше, виробляє власну продукцію, усе ще використовує інгредієнти, придбані за принципами справедливої торгівлі, і надалі вкладає кошти в торгівлю в спільнотах і громадах.

Спадщина

Історичні посилання на олію ши - один з основних продуктів африканської фармакології - беруть свій початок від повідомлень про каравани з олією ши в Єгипті часів Клеопатри. Олія ши багата незамінними жирними кислотами, які зволожують і пом'якшують шкіру. Ладан має ароматерапевтичні властивості. Мирра вперше згадується в стародавньому медичному трактаті «Папірус Еберса», написаному приблизно в 1580 році, серед інгредієнтів маски для обличчя.

Інші інгредієнти

Пальмітат натрію, пальмовий кернелат натрію, вода, гліцерин, ароматизатор (парфумерна композиція), олія ши (Butyrospermum parkii)*♥, глюконат натрію, пальмова кислота, хлорид натрію, пальмоядрова кислота, соєве молоко, оксиди заліза (CI 77492), діоксид титану (CI 77891), оксиди заліза (CI 77499), екстракт смоли босвелії (Boswellia carterii), екстракт камеді мирри (Commiphora mukul), екстракт меду.

Виготовлено в США з використанням добірних інгредієнтів з етичних джерел з усього світу.

* Сертифіковані органічні інгредієнти.

♥ Інгредієнт, придбаний на основі принципів справедливої ​​торгівлі.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tanya265
Косметика
Супер-продавець
Кривий Ріг
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари