Всі категорії
Додати товар

Косметичне натуральне мило

160 грн
Опис

КОСТМЕТИЧНЕ МИЛО АВОКАДО

Це натуральне і ніжний мило для обличчя й тіла з авокадо містить багаті, зволожувальні властивості олії авокадо, залишаючи шкіру Вашого обличчя й тіла дивовижно гладкими та чистими після його застосування. Мило має освіжний аромат цитрусових і зміцнювальний вплив на шкіру, який Ви відчуваєте щоразу після використання.

Використовуючи Косметичне мило з авокадо для обличчя й тіла, Ви не зможете залишитися байдужим. Насолоджуйтеся всіма корисними властивостями.

Олія авокадо має величезну кількість корисних властивостей. Його використовували жінки Америки й Мексики як «олія краси». За своїми властивостями воно дуже близько до людської шкіри, завдяки чому дуже добре сприймається нею. Олія авокадо, що входить до складу мила, містить вітаміни A, B, C, D, E, H, PP, K; хлорофіл, гістидин, лецитин, мікроелементи, а також поліненасичені кислоти, завдяки чому відновлює бар'єрні функції епідермісу та місцевий імунітет шкіри. Косметичне мило з авокадо має антиоксидантні, гідратувальні, ранозагоювальні та регенерувальні властивості, стимулює обмінні процеси, сприяє збагаченню киснем тканин шкіри та покращує кровообіг. Олія авокадо нормалізує баланс шкіри, тому ідеально підходить як для сухої, зневодненої, зрілої шкіри, так і для жирної шкіри. Також вона зміцнює структуру волосся, відновлює слабке та ламке волосся, надає йому блиску і здорового вигляду. Суміш із жирної м'якоті плодів авокадо входить до «меню» багатьох сучасних СПА-салонів — для обгортань і догляду за шкірою тіла. Використання олії запобігає появі та зменшує наявні розтяжки.

Олія авокадо ефективна під час висипу, лікування невеликих ран, порізів і саден. Також олія авокадо дає змогу забезпечити догляд за ламкими нігтями, які погано та повільно ростуть. Олія авокадо легко та швидко засвоюється шкірою, не викликає подразнень і є гіпоалергенною.

Косметичне мило з авокадо зберігає свої властивості навіть після того, як Ви його змили, зволожуючи та живлячи Вашу шкіру.

142 г.

Рекомендації щодо застосування

Для очищення обличчя або тіла нанесіть необхідну кількість Косметичного мила з авокадо, ретельно розітріть, після чого змийте водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Натуральна
Тип шкіри:
Всі типи

Схожі товари