Всі категорії
Додати товар

Мило бельді

165 грн
Опис

150грамм
Мило бельді з оливок є традиційним арабським гігієнічним засобом в'язкої консистенції, який одержують з олії оливкових кісточок. Має антисептичні, протизапальні та болезаспокійливі властивості. По текстурі схоже на розм'якшене вершкове масло.
Бельді застосовують для ексфоліації та відлущування шкіри в хамамі та у ванній. Воно дозволяє ніжно видалити шар клітин, що відмерли, не порушуючи структуру шкіри. Мертві клітини епідермісу під впливом цього мила набухають, що сприяє їхньому відшаровуванню під час витирання всього тіла спеціальною рукавичкою (кісою). Очищення шкіри за допомогою цього методу активізує мікроциркуляцію крові та лімфи, позбавляє пори від різних шлаків та токсинів, робить її ніжною та пружною. Завдяки своїй консистенції мило дуже легко наноситься на тіло.
Для будь-якого типу шкіри.
Застосування: Застосовується у лазні (хаммамі), або у ванній, на розігрітому тілі. Спочатку треба обкотити тіло теплим душем. Потім відкласти зі баночки чайну ложку з верхом мила в окремий посуд. Взяти невелику частину та змішуючи з теплою водою почати розмилювати руками мило по всьому тілу. Можна нанести і на обличчя, уникаючи області очей. Потім треба зайти до парилки. Якщо ви робите у ванній, то створити парилку у ванній кімнаті. Для цього необхідно включити кран із гарячою водою та відсісти на край ванни. Через 5 - 15 хвилин треба переключити кран на теплу воду і змити залишки бельді з тіла. Після цього треба надіти на руку рукавичку Кес, попередньо замочену в гарячій воді, і ретельно проскрабувати все тіло. Ця процедура видаляє нашарування мертвих клітин, що дозволяє шкірі звільнитися від токсинів та бруду, та покращує клітинне дихання шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Хакі
  • Коричневий
Розмір:
  • 150мл
Продавець
ludmi...
ludmilaradchenko82
Київ
33% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?