Всі категорії
Додати товар

Мило-скраб з нуля пісочний - пілінг 100 гр

60 грн
Опис

Мило-скраб має принципові відмінності перед звичайними скрабами для шкіри обличчя та тіла. Справа в тому що, щоб видалити з поверхні шкіри кератинові накопичення з рогових лусочок, які не відлущилися своєчасно, потрібна хороша гідратація рогового шару, інакше процес скрабування буде занадто травматичним, і замість користі може призвести до погіршення зовнішнього вигляду шкіри.
У цьому головна незручність звичайних скрабів, які не можна провести експрес-методом, швидко і без тривалої підготовки. При звичайному скрабуванні для цього треба добре розпарювати тіло під душем, у ванній або у лазні. Мило-скраб діє інакше — це засіб для швидкого скрабування шкіри без тривалої підготовки.
Справа в тому, що мильна піна прибирає з поверхні шкіри ліпідну мантію, знижує поверхневий натяг води і збільшує змочуваність рогового шару. Тому гідратація шкірного кератину відбувається дуже швидко, а сам процес скрабування займає мінімум часу та досить комфортний.
Миюча основа засобу — м'яка і щадна, яку складають омилені кокосова, пальмова та касторова олії. Мило приготоване вручну, холодним способом.
Вулканічний пісок — вулканічного походження, тому має дуже дрібну фракцію, яка скрабуючи не пошкоджує шкіру. У комплексі з пережирюючими оліями та мильною основою, мікроабразивні частинки піску відлущують накопичення невідлущених мертвих клітин, з поверхні шкіри, та забезпечують дбайливий, але ефективний масаж;
Пережир — складають кокосова, пальмова і рицинова олії. Завдання пережиру пом'якшити дію піни на шкіру та забезпечити м'яке скрабування шкіри вулканічним піском.

Склад - омилені олії: кокосова, пальмова, рицинова. Активні компоненти: вулканічний пісок, олії кокосова, рицинова.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари