Всі категорії
Додати товар

Мило з нуля шоколадне 100 г

60 грн
Опис

Воно призначене для щоденного очищення рук та тіла, а також підходить для вечірнього вмивання обличчя. Це мило як пережир містить какао терте, і тому під час використання м'яко очищає та надає легкий зігріваючий і тонізуючий ефекти.
Підходить для різних типів шкіри та не має обмеження за віком.
Має колір молочного шоколаду і запахом також нагадує його. Всі властивості цього мила обумовлені трьома факторами, а саме це:

Миюча основа з омилених масел — збалансована так, щоб надати милу твердість, тактильно приємну піну і прийнятні очищаючі здібності. Це мило помірно змивається і при намилюванні дає дуже щільну крем'янисту піну, з виразним запахом шоколаду;
Какао терте — виступає як пережирувач і визначає всі доглядові та захисні властивості Шоколадного мила. Воно містить теобромін, який славиться як потужний ліполітик і сприяє локальному підвищенню температури в тілі. Він посилює кровообіг і зміцнює сосудну стінку, що виявляється у зменшенні набряків і в підвищенні пружності шкіри;
Протеїни шовку та бальзам перу — додають милу зволожуючих, антисептичних та ранозагоювальних властивостей, а також підвищують кремистість та стійкість піни.
Склад - омилені олії: кокосова, ши, какао, рицинова, натуральні жири, пальмова. Активні компоненти: олії какао тертого, рицинова, протеїни шовку, бальзам перу.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари