Всі категорії
Додати товар

Мило нефертіті з чорним кмином 100г. nefertiti black seed soap

290 грн
Опис

Мило Nefertiti містить лише натуральні інгредієнти і не містить барвників, ароматизаторів, парабенів, синтетичного силікону або мінеральних масел/нафтопродуктів. Крім того, на відміну від синтетичного мила, воно біологічно розкладається і не завдає шкоди навколишньому середовищу. Оскільки наше мило не містить агресивних мийних засобів або хімікатів, воно підходить для використання на обличчі, тілі та волоссі.

ЧОМУ ВИБРАТИ МИЛО З ЧОРНОГО НАСІННЯ?
Олія чорного кмину містить понад 100 різних елементів, і вчені прийшли до висновку, що це унікальна комбінація білків, сапонінів, алкалоїдів, флавоноїдів та інших сполук, багато з яких мають величезні властивості поглинати вільні радикали, які забезпечують її феноменальне загоєння. Тимохінон, потужна активна речовина чорного кмину, був предметом понад 400 опублікованих досліджень за останні роки, і вважається ключовим фактором дивовижних терапевтичних властивостей олії чорного кмину. Деякі з важливих поживних речовин, які він містить для догляду за волоссям і шкірою, включають вітаміни A, B, C і E, а також кальцій, фосфор, цинк, залізо, магній, марганець, ефірні олії, незамінні амінокислоти та омега- 3,6,9.

ЯКІ ПЕРЕВАГИ МИЛА З ЧОРНОГО НАСІННЯ?
МИЛО З ЧОРНОГО НАСІННЯ ПЕРЕВАЖНО ДЛЯ ВСІХ ТИПІВ ШКІРИ
Мило з чорним насінням є дуже ніжним і заспокійливим милом, яке надзвичайно підходить для чутливої шкіри. Це сильний антиоксидант, який захищає шкіру від пошкоджень, викликаних вільними радикалами. Мило з олією чорного насіння може посилити утримання вологи в шкірі, що особливо корисно для тих, у кого суха шкіра або страждають на екзему чи псоріаз, а також усуває бактеріальні інфекції, балансує шкірне сало та сприяє загоєнню ран, щоб зменшити акне та плями на шкірі. Для більш зрілої шкіри це може допомогти, прискорюючи утворення нових клітин шкіри, стимулюючи колаген і еластин, зменшуючи почервоніння та зменшуючи появу тонких ліній і зморшок, залишаючи шкіру помітно яскравішою, тонізованою та більш молодою.

МИЛО З ОЛІЄЮ ЧОРНОГО КОСІННЯ ЗМЕНШУЄ АКНЕ ТА ЗАБЛОКУЄ ПОРИ
Антибактеріальні та протизапальні властивості мила з олією чорного насіння ідеально підходять для боротьби з акне та плямами, зменшуючи забиті пори, знищуючи бактерії, контролюючи вироблення шкірного сала та заспокоюючи почервоніння та подразнення. Прискорюючи загоєння ран і регенерацію шкіри, це також може допомогти захистити від шрамів від прищів.

МИЛО З ОЛІЄЮ ЧОРНОГО КОСМІННЯ ЗАСПОКОЮЄ ЕКЗЕМУ ТА ДЕРМАТИТ
Мило з олією чорного кмину корисно при екземі та дерматиті. Олія чорного кмину є потужним загоювачем ран і регенератором шкіри, і дослідження підтвердили, що воно може заспокоювати та полегшувати симптоми екземи та дерматиту, а також потенційно захищати від шкірних інфекцій завдяки сильним антибактеріальним властивостям. Мило з олією чорного насіння зволожує та може допомогти зберегти ліпідний бар’єр шкіри для подальшого захисту від сухості.

МИЛО З ОЛІЄЮ ЧОРНОГО НАСІННЯ ЗАСПОКОЮЄ ПСОРІАЗ
Псоріаз — це аутоімунне захворювання, яке означає, що ненормальна імунна система атакує нормальну тканину шкіри, у цьому випадку призводить до запалення та бляшок у вигляді піднятої, товстої лускатої шкіри. Регулярне використання мила з олією чорного насіння може допомогти зменшити запалення, регулювати активність імунних клітин і зменшити аномальну проліферацію клітин. Крім того, це допоможе зволожити, заспокоїти та живити патологічну шкіру, сприяти загоєнню шкіри та підтримувати відновлення пошкодженої структури шкіри.

МИЛО З ОЛІЄЮ ЧОРНОГО КОСІННЯ ЗНИЖАЄ ТЕМНІ ПЛЯМКИ, ПЕРЕМІНЕННЯ КОЛЬОРУ ТА ШРАМИ
Мило з олією чорного насіння підтримує регенерацію шкіри та за умови тривалого використання може допомогти зменшити пігментацію та зміну кольору шкіри, включаючи вітіліго, пошкодження сонячними променями та пігментні плями, сприяючи більш рівному тону шкіри та роблячи її яскравішою.

МИЛО З ОЛІЄЮ ЧОРНОГО КОСІННЯ ЗМЕНШУЄ ТОНКІ МІРМІНКИ ТА ЗМОРШКИ
Мило з олією чорного насіння містить вражаючий набір поживних речовин, які мають здатність регенерувати шкіру, зберігати вологу, стимулювати колаген, підтримувати еластичність і захищати від дії віл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Продавець
healt...
healthpyramyde
Супер-продавець
76% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?