Всі категорії
Додати товар

Бульбашкове мило проти целюліту thalia, 140 г

222 грн
Опис

Опис товару
Особливе мило THALIA стає ще особливішим! Кожен брусок загорнутий в спеціа-льну піноутворюючу сіточку-мочалку, яка помітно покращить вашу щоденну рутину догляду за тілом. Спеціальна текстура сітки м'яко наносить мило на шкіру і водно-час дозволяє отримати більш щільну кремову піну. Роблячи ніжний масаж за до-помогою пінного мила THALIA, ви дозволите активним компонентам краще прони-кати в шкіру і тішити вас результати.Завдяки надзвичайній формулі на основі кофеїну та екстракту женьшеню мило допомагає зменшити прояви целюліту, а також небажані набряки й зморшки, зво-ложує та зміцнює шкірний покрив, одночасно надаючи гладкості. Веганські інгреді-єнти мила підходять для всіх типів шкіри. Продукт не містить шкідливих для здо-ров'я речовин.
Читати повністю
Характеристики
Бренд
THALIA
Виробник
AKTEN
Вага
140 г
Країна виробництва
ТУРЕЧЧИНА
Застосування
Для зовнішнього використання нанести мило на вологу шкіру масажними рухами, потім змити великою кількістю води.
Застереження
Уникати потрапляння в очі. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не використовувати після закінчення терміну придатності.
Склад
Пальмат натрію, пальмовий кернелат натрію, вода, віддушка, гліцерин, хлорид натрію, екстракт кореня елеутерококу колючого, кофеїн, екстракт кореня куркуми довгої, тетранатрію етидронат, тетранатрію ЕДТА, бензиловий спирт, дегідрооцтова кислота.
Стать
Жінкам

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари