Всі категорії
Додати товар

Захисне рідке мило для рук g&h goodness & health™ (250 мл)

270 грн
Опис

Мило для рук, яке не сушить шкіру, містить рослинні компоненти, які очищують від забруднень, зберігаючи шкіру рук чистою та свіжою.

Змийте бруд і залиште руки чистими та свіжими за допомогою цього мила, що не сушить шкіру і містить водний комплекс центелли азійської, екстракт розмарину і зеленого чаю.

Переваги для вас

Утворює рясну піну, яка ефективно змиває бруд, жир і забруднення.
Залишає руки чистими, свіжими й доглянутими, а також здоровими на вигляд.
Формула, що не пересушує шкіру, допомагає підтримувати природний водний бар'єр і утримувати баланс вологи шкіри.
Бореться з неприємними запахами й нейтралізує їх за допомогою ексклюзивного аромату і технології Odour-Neutralising Technology.
Зволожує та заспокоює шкіру завдяки водному комплексу центелли азійської та гліцерину на рослинній основі.
Забезпечує антиоксидантний захист завдяки екстракту зеленого чаю й заспокійливу дію завдяки екстракту розмарину.
Однієї пляшки об'ємом 250 мл вистачає на миття рук 450 разів – невелика кількість засобу забезпечує тривале використання.

Чому воно вам сподобається

g&h Захисне рідке мило для рук – мило для рук, що не сушить шкіру, містить водний комплекс центелли азійської, екстракт розмарину й зеленого чаю. Засіб змиває сліди бруду і залишає руки чистими та свіжими.

g&h Захисне рідке мило для рук бореться з неприємними запахами та огортає шкіру освіжальним і бадьорим ароматом «Зелені трави» з нотками зеленого евкаліпта та трав'яного білого чаю. Збагачене ефірними оліями, мило передає приємну свіжість лісу, даруючи вам і вашій шкірі відчуття бадьорості, захищеності та здоров'я.

Натхненні природою аромати g&h Body Care створено на замовлення з використанням ретельно підібраних ефірних олій, які працюють в ідеальній гармонії, тому можна поєднувати різні продукти з колекцій Nourish, Refresh і Protect, створюючи власну ауру й особистий ритуал догляду за тілом.

З 1972 року люди в усьому світі довіряють бренду g&h, який пропонує м’які, безпечні й ефективні засоби догляду за тілом. Розроблене відповідно до наших стандартів чистоти засобів особистої гігієни, Захисне рідке мило для рук пройшло дерматологічні й алергологічні тести, щоб мінімізувати ризик виникнення алергії, і підходить для всіх типів шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Блакитний
Розмір:
  • 250мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення
Продавець
ruslanarich
AmwayForYou
Супер-продавець
Дніпро
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари