Всі категорії
Додати товар

Мило туалетне saponificio varesino felce aromatica bath soap 150 г

200 грн
Опис

Опис товару: Мило туалетне Saponificio Varesino Felce Aromatica Bath Soap 150 г
Saponificio Varesino Felce Aromatica - це на 100% рослинне мило від італійського бренду, яке має чудові пом'якшувальні та зволожуючі властивості, а також свіжий аромат.

ПРИЗНАЧЕННЯ:
Для рук, обличчя та всього тіла. Мило забезпечує ефективне очищення шкіри від бруду, жиру та поту та додатково підтримує вологу в клітинах епідермісу, запобігаючи виникненню сухості або лущення епітелію.

ОПИС ТОВАРУ:
Створене за фірмовою рецептурою італійців з Saponificio Varesino, мило Felce Aromatica характеризується спеціально підібраними натуральними інгредієнтами, високоефективною формулою та освіжаючим ароматом, який чудово поєднується з іншими косметичними продуктами від бренду.
Мило швидко утворює ніжну та насичену піну, яка ретельно покриває шкіру, забезпечуючи нейтралізацію різного роду забруднень, бактерій та мікробів, а також сприяє насиченню епідермісу поживними речовинами. Таким чином, регулярне використання Felce Aromatica дозволяє не тільки підтримувати тіло чистим і доглянутим, але й позитивно позначається на здоров'ї та зовнішньому вигляді шкіри, роблячи її м'якою та приємною на дотик.
Ароматна композиція мила від Saponificio Varesino представлена ​​свіжими тонами цитрусових та бергамоту.

ПЕРЕВАГИ:
Висока якість та натуральний склад
Забезпечує глибоке очищення шкіри
Має пом'якшувальний і зволожуючий ефект
Оригінальна композиція Felce Aromatica
Реалізується в елегантній коробочці

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:
Змочіть мило теплою водою та нанесіть піну легкими масажними рухами на вологу шкіру, після чого ретельно змийте залишки речовини.

СКЛАД: Sodium Cocoate, Sodium Rapeseedate, Sodium Sunflower Seedate, Water (Aqua), Fragrance (Parfum), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Sodium Chloride, Citric Acid, Alpha Isomethyl Ionone, Citronellol, Coumarin, Limonene

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 150мл

Схожі товари