Всі категорії
Додати товар

Мило з глини та морських водоростей harems

220 грн
Опис

Harems мило з глини та морських водоростей! Зцілення природи досягає вашої шкіри!
Зустрічайте мило з глини та морських водоростей, яке пропонує найбільш природний та ефективний догляд за вашою шкірою! Це мило, створене з ретельно відібраних натуральних інгредієнтів, очищає вашу шкіру, глибоко живить її та сприяє її регенерації.
Глина - природний матеріал, який тисячоліттями використовується для догляду за шкірою. Глина в нашому милі ніжно очищає вашу шкіру та очищає пори, вбираючи надлишок жиру. Крім того, глина бореться з проблемами шкіри, такими як вугрі та чорні точки, зберігаючи природний баланс шкіри.
Мох - чудодійна рослина морів. Він живить і відновлює вашу шкіру завдяки вітамінам, мінералам і антиоксидантам, які містяться в ньому. Морські водорості в нашому милі зволожують шкіру, підвищують її еластичність і зменшують ознаки старіння. У той же час водорості оновлюють шкіру і надають їй здорового блиску.
Ця особлива формула поєднує в собі властивості глини та моху, щоб створити надзвичайний ефект на вашій шкірі. Ви можете бути впевнені, що після використання ваша шкіра буде свіжою, гладкою та здоровою.

Harems мило з глиною та водоростями також ніжно очищає вашу шкіру, зволожує її, не пересушуючи, і підходить навіть для чутливої ​​шкіри. Завдяки натуральному складу не містить шкідливих хімічних речовин, таких як парабени та сульфати. Таким чином, це допомагає підтримувати здоров’я та природний баланс вашої шкіри.

Наше мило з глиною та мохом, збагачене цілющою природою, розуміє потреби вашої шкіри та розкриває вашу природну красу. Побалуйте себе цим унікальним досвідом і насолоджуйтесь здоровою, сяючою шкірою!
Мило Harem's ручної роботи виготовляється повністю з натуральних рослинних олій найвищої якості.Збагачено натуральними вітамінами та мінералами, які необхідні та корисні для нашої шкіри.
Рослинний колаген, що входить до складу завдяки своїм властивостям, покращують структуру і зовнішній вигляд шкіри, відновлюючи її пружність і еластичність. Шкіра виглядає сяючою та оновленою! Також мило містить гліцерин-молекули натурального походження, здатні притягувати та утримувати вологу. Мило сімейного бренду Harems ottoman має пом'якшувальну, поживну, бактерицидну та протизапальну дію, а також надійно захищає її від негативного впливу жорсткої міської води.
Натуральне мило підходить не тільки для миття рук, тіла та волосся, але й здатне замінити звичні гелі та лосьйони, пінки для вмивання, а також скраби. Шкіра стає більш гладкою та бархатистою. Природні аромати допоможуть вам відновити сили, зняти роздратування та підняти настрій. Відмінна якість мила Harems - не розмокає в мильниці завдяки високій спресованості, зберігає первісний аромат, шматочок, дбайливо та м'яко очищає шкіру, утворює рясні м'які піни. Зволожує шкіру, не викликає алергічних реакцій.
#muhteshem101

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • 150мл
Класифікація:
Натуральна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована
Призначення:
Антіцелюлітне Матуюче Живлення Зволоження
Продавець
muhteshem
muhteshem100
Супер-продавець
Київ
73% виконаних замовлень
Була

Схожі товари