Всі категорії
Додати товар

Мило з ялівцем та сіркою для проблемної шкіри акне. чорні цятки

220 грн
Опис

Наше мило, що містить ялівець, екстракт сірки та гіалуронову кислоту, є унікальним продуктом, який пропонує особливий догляд, якого потребує ваша шкіра. Поєднуючи природний ефект ялівцю та сірки та зволожуючі властивості гіалуронової кислоти, він очищає вашу шкіру, надаючи їй здоровий вигляд.

Екстракти ялівцю в нашому милі глибоко очищають вашу шкіру та допомагають боротися з проблемами шкіри, такими як акне та чорні точки. Сірка відома як природний миючий засіб і видаляє надлишки жиру та бруду зі шкіри. При спільному застосуванні ялівець і сірка очищають і розгладжують шкіру.

Вміст гіалуронової кислоти зволожує вашу шкіру та утримує воду в клітинах шкіри, завдяки чому шкіра виглядає повнішою та молодшою. Він також пом’якшує вашу шкіру та допомагає зменшити зморшки. Таким чином наше мило очищає вашу шкіру, а також зволожує та омолоджує її.

Наш продукт підходить для всіх типів шкіри та забезпечує найкращі результати при регулярному використанні. Він виготовлений з натуральних і якісних інгредієнтів і не містить шкідливих хімічних речовин. Таким чином, він захищає шкіру під час її очищення та мінімізує ризик подразнення.

Відчуйте різницю у своїй шкірі, спробувавши наше мило з ялівцем, екстрактом сірки та гіалуроновою кислотою.

Отримайте здоровий і молодий вигляд, ретельно очищаючи та зволожуючи шкіру. Ця спеціальна формула, підкріплена силою природи, відповідає потребам вашої шкіри та пропонує вам ідеальний догляд за шкірою.
#muhteshem101

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 120мл
Класифікація:
Натуральна
Тип шкіри:
Жирна
Призначення:
Антиакне Матуюче
Продавець
muhteshem
muhteshem100
Супер-продавець
Київ
73% виконаних замовлень
Була