Всі категорії
Додати товар

«зевс» натуральне мило, з нуля. шматочок. ручна робота. імбир, мед, гвоздика.

105 грн
Опис

Без перебільшення королівський аромат. Сильний, контрастний, з дуже чіткими гранями. Імбирно - цитрусовий аромат з легким медовим відтінком, насиченістю дерева і землістою основою. Бездоганність у простоті — це саме про нього.

Унікальність: мелений імбир, мед. Гвоздика.
Вага шматочка: 65-70 грам.

Повний склад мила: бленд ефірних олій: імбирної, евкаліптової, гвоздики, апельсинової, гіркого помаранцю, петітгрейну та мандарину. Домашній мед, аюрведична пудра кореня імбиру. Вітаміни А, Е, F. Натуральні омилені рослинні олії: кокосова, пальмова, ши (карите), обліпихи, ріпаку та оливкова Extra Virgin. Декор: сушений імбир, гвоздика і натуральна вощина.

Користь основних інгредієнтів:
* Аюрведична пудра кореня імбиру стимулює кровообіг, що сприяє покращенню кольору та загальному тонусу шкіри. Її антиоксидантні властивості допомагають скоротити ознаки старіння. Антисептичні якості імбиру ефективно борються з бактеріями та мікробами, запобігаючи появі прищів та вугрового висипу. Також імбир може допомогти у зниженні запалень та зменшенні почервоніння, роблячи шкіру більш рівною та здоровою.
* Ефірна олія гвоздики має потужні антисептичні, протизапальні та антиоксидантні властивості. Ефективно бореться з бактеріями та грибками, запобігаючи акне та іншим шкірним інфекціям. Стимулюючи кровообіг, сприяє швидкому загоєнню та відновленню шкіри, зменшує набряки та почервоніння. Антиоксидантний потенціал допомагає захищати шкіру від шкідливого впливу навколишнього середовища та ознак старіння. Чинить вплив на емоційний стан. Її теплий, пряний аромат покращує настрій, знімає стрес та втому, сприяє концентрації уваги та зміцнює психоемоційну стійкість.
* Ефірна олія імбиру має тонізуючу та підбадьорливу дію. Її теплий, гострий аромат стимулює розум і сприяє зняттю втоми, підвищуючи рівень концентрації та життєвий тонус. Властивості: антисептична, антиоксидатна, антицелюлітна, загальнозміцнююча, відбілююча, протизапальна, тонізуюча. Афродізіак. Підсушує та загоює, здатна позбавити від висипу будь-якого виду, у тому числі – від вугрової.

У складі немає шкідливих та небезпечних інгредієнтів. Таких як
- формальдегіди, парабени та консерванти (канцерогени);
- сульфати SLS, SLES, ALS, ALES та спирти;
- мінеральні олії (нафтопродукти), тваринні жири, силікони;
- синтетичні барвники та ароматизатори.

У складі лише натуральні, сертифіковані компоненти. Не тестується на тваринах.

Спосіб застосування: намочити частину тіла, що потребує очищення, нанести на неї мило Mr-magpie. Плавними і легкими рухами розподілити піну, що утворилася по тілу. Перевірити чи всі необхідні ділянки «намилені». Ще раз розподілити піну те тіло, згадати, що час змивати мило – змити мило водою. Чим частіше використовувати — тим чистіше руки, тіло та думки.

Умови зберігання та термін придатності: зберігати в природних умовах його застосування в ізоляції від постійної взаємодії з водою. За дотримання цих рекомендацій щодо зберігання підтверджений термін придатності мила — 12 місяців. Він може змінюватись в залежності від сорту мила, проте – не менше 12 місяців.

Застереження при використанні: рекомендую переконатися, що індивідуальна непереносимість компонентів відсутня.

*бджілки на фото для декору :)

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Персиковий
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Гіпоалергенна Натуральна Органічна Професійна Елітна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Антіцелюлітне Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження