Всі категорії
Додати товар

Марокканське мило бельді "шоколад"

175 грн
Опис

Шоколад — корисний для талії🥰

Ні, це не жарт😉

Адже мова про новеньке Бельді "Шоколад" — з нерафінованим маслом какао та какао-порошком🤍

Бельді — це цілий ритуал! Ще кілька років тому у нас про нього ніхто не знав, між тим в Марокко жінкам цей засіб відомий з незапам’ятних часів.

Бельді здатне омолоджувати шкіру, боротися з різними недоліками, робити шкіру більш пружною і ніжною.

Використання напрочуд просте: нанесіть його на розпарене тіло легкими масажними рухами, залишіть на 2-3 хвилини та змийте теплою водою.

Об'єм — 100 мл

Склад: Омилена олія (оливкова Extra Virgin), вода очищена, масло какао нерафіноване, порошок какао, лактат калію, цитрат калію, ефірні олії ванілі, апельсину та кориці.

Спосіб Використання: Нанести необхідну кількість мила на розпарену шкіру, залишити на 3-5 хвилин. Після (або впродовж цього часу) круговими рухами провести легкий масаж тіла, ретельно змити водою.

Умови зберігання: Не допускати потрапляння води у баночку. Бажано уникати потрапляння прямих сонячних променів. Тримати в місцях, недоступних для дітей.

Протипоказання: Індивідуальна чутливість до компонентів мила. Перед першим використанням бажано провести алергопробу. Тільки для зовнішнього застосування. При перших ознаках роздратування припинити використання засобу.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий