Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Мило м'ятна свіжість

120 грн
Опис

Незабаром літо. А це означає, що в наш побут приходить слово "свіжість". Саме таке мило з ароматом свіжості можна придбати сьогодні в моєму магазині.

Це мило виконано у техніці градієнт. Розгляньте його уважніше. Бачите, як синій в нижній частині шматочка поступово переходить у блакитний і білий у верхній частині? За допомогою техніки градієнт можна отримати дуже цікаві переходи кольорів.

Мило зварене на натуральних компонентах. До його складу входить ментол - компонент, який надає милу "холодок". Цей "холодок" обов'язково оцінить ваша шкіра в літню пору року. Крім цього, мило не пересушує шкіру і не залишає почуття стягнутості після його застосування.

Шматок мила має прямокутну форму та ніжний біло-блакитний колір, який змінюється від основи до верхньої частини шматочка. Аромат легкий, м'ятний. Кожен шматочок декорований штампом.

До складу входять омилені олії: оливкова, пальмоядрова, кокосова, пальмова, ши, рицинова, виноградної кісточки. А також: гідроксид натрію, молочна кислота, морська сіль, ментол, пігментний барвник (синій), діоксид титану, ефірні олії м'яти та іланг-іланг.

1 шматочок мила має:
вагу ≈ 110г±5г
розміри ≈ 6см*7см*2,4см

Після використання мило необхідно просушити та зберігати в мильниці з рельєфним дном.

Упаковка мила в пакет із крафтового паперу з джутовою стрічкою. Якщо ви бажаєте придбати мило на подарунок, то повідомте мене про це і я запакую мило в гарну коробочку.
Додаткові характеристики:
Формат: Поштучно

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий