Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Масажне антицелюлітне мило з люфою

97 грн
Опис

Мило з люфою, то потрійне задоволення - алже це скраб, мочалка та масаж в одному.

Колір будь-який. Аромат також на Ваш вибір - апельсин, мандарин, сангрія, топлене молоко, французьке печиво, чоловічі парфуми, лаванда, сосна, м'ята, жасмин, троянда, лимон, ананас, яблуко, маракуя, манго, цитрусовий мікс, персик-банан, тропічні фрукти, бабл-гам.
🧼 Люфа то натуральна мочалка. На дотик досить жорстка. Здається, що картина на спині від такої мочалки, буде похлєще, ніж від нового манікюру на ранок бурхливої ночі. Ніж поле битви після бою за Вінтерфел.

🧼Насправді, ні. Адже під теплою водою люфа м'якшає, як дівчина після п'ятого бокалу мартіні. І купатися з нею дійсно задоволення.

🧼Тільки дівчата знають, як чешуться ноги після капронових колготок і який кайф їх зняти та від душі почухатися. От, від люфи відчуття дуже схожі. Адже вона приємно масажує, чухає очищає, але не шкрябає шкіру. Навпаки, робить її гладенькою.

🛁Плюс, це корисно. Вона скрабує без косметичних засобів. А масажні рухи і розтирання тіла, пришвидчують кровообіг. А це дорівнює утворенню нових клітин. І сприяє омолодженню, здоровому вигляду, еластичності й пружності шкіри.
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий