Всі категорії
Додати товар

Натуральне мило з екстрактом огірка thalia, 100 г

120 грн
Опис

220611

Огірок більшою мірою складається з води та містить полісахариди, які допомагають шкірі залучати й утримувати вологу. Саме тому екстракт огірка є природним зволожувачем і завдяки його вмісту в милі шкіра не буде відчувати спраги. Вітамін E у формулі мила також здатен відновити вологу, зокрема й ту, яку шкіра втрачає після використання сонцезахисного крему. М'яка рослинна формула мила гарантує делікатне очищення та освіжену й сяючу шкіру.
Підходить для сухої шкіри та шкіри, що лущиться.
Не містить тваринних жирів, підходить для веганів. Не містить шкідливих для здоров’я речовин, таких як їдкі речовини та парафін.

Країна виробництва: ТУРЕЧЧИНА

Застосування
Для зовнішнього використання нанести мило на вологе обличчя, спінити, залишити на обличчі як маску протягом 2-3 хвилин, потім змити холодною водою. Для приймання ванни або душу перед нанесенням мила на тіло рекомендується ретельно спінити його з використанням гарячої води. Почекати кілька хвилин після нанесення, потім змити теплою водою.

Застереження
У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці за кімнатної температури. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Призначення: Веган-френдлі
Склад
пальмат натрію, пальмовий кернелат натрію, вода, віддушка, олія огірка, олія соняшнику, токоферил ацетат, гліцерин, хлористий натрій, тетранатрію етидронат, тетранатрій ЕДТА, цитронелол, лімонен, CI 77891 (діоксид титану).
Стать: Унісекс

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • 100мл
Класифікація:
Дерматокосметика Натуральна
Тип шкіри:
Комбінована Суха Всі типи
Призначення:
Зволоження Для сяйва шкіри Проти зморщок

Схожі товари