Всі категорії
Додати товар

Мило з колагеном та порошком перлин harems

220 грн
Опис

Мило Harem's ручної роботи виготовляється повністю з натуральних рослинних олій найвищої якості.Збагачено натуральними вітамінами та мінералами, які необхідні та корисні для нашої шкіри.
Рослинний колаген, що входить до складу завдяки своїм властивостям, покращують структуру і зовнішній вигляд шкіри, відновлюючи її пружність і еластичність. Шкіра виглядає сяючою та оновленою! Також мило містить гліцерин-молекули натурального походження, здатні притягувати та утримувати вологу. Мило сімейного бренду Harems ottoman має пом'якшувальну, поживну, бактерицидну та протизапальну дію, а також надійно захищає її від негативного впливу жорсткої міської води.
Природні аромати допоможуть вам відновити сили, зняти роздратування та підняти настрій. Відмінна якість мила Harems - не розмокає в мильниці завдяки високій спресованості, зберігає первісний аромат, шматочок, дбайливо та м'яко очищає шкіру, утворює рясні м'які піни. Зволожує шкіру, не викликає алергічних реакцій. Мило стане незамінним атрибутом для походу в лазню, сауну, ідеально підходить для щоденного застосування, замінить рідке мило та дозатор не знадобиться. Прекрасно доглядає шкіру обличчя та інтимну гігієну, часто використовується для миття волосся, даруючи ефект спа кожен день.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 120мл
Класифікація:
Натуральна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення Зволоження Відновлююче Для сяйва шкіри
Продавець
muhteshem
muhteshem100
Супер-продавець
Київ
73% виконаних замовлень
Була