Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

«ванільний брауні», цитруси, натуральне мило, з нуля. шматочок. ручна робота. серце

185 грн
Опис

З кожним використанням Ви занурюєтеся в багатий і чуттєвий світ ароматів: м'яке, витончене тепло ванілі зливається з освіжаючими та живлющими нотами цитрусових ефірних олій – апельсина, петітгрейну, мандарину та бергамоту. Приправлене натуральним какао, це мило не тільки полонить Ваші почуття, але й забезпечує дбайливий догляд за шкірою, живлячи та омолоджуючи її.

"Ванільний брауні" з цитрусами – це не просто мило, це кулінарний шедевр у Вашій ванній, який перетворює рутину догляду за собою на справжній ритуал краси та блаженства. Ідеально підходить для тих, хто шукає щось більше, ніж звичайне мило.

Унікальність: натуральний шоколад, багато цитрусових ефірних олій та ванілі.
Вага: 95 - 105 грам.

Повний склад мила: масляний екстракт ванілі. Бленд ефірних олій апельсина гіркого та солодкого, петітгрейну, мандарину, бергамоту. Какао терте натуральне. Натуральні омилені рослинні олії: какао, кокосове, ши (карите), оливкова Extra Virgin, авокадо та персикових кісточок. Вітаміни А, Е, F. Порошок стручків ванілі та аюрведична пудра апельсина.

Користь основних інгредієнтів:
* Масляний екстракт ванілі заспокоює та зволожує шкіру, знижує стрес та покращує настрій. Ефірні олії апельсина, стимулюють оновлення клітин, освітлюють шкіру та енергізують розум. Петітгрейн має заспокійливі властивості. Мандаринове масло омолоджує шкіру, покращує її тон та освіжає розум. Бергамот ефективно очищає та освіжає шкіру, при цьому стимулює розумову активність.
* Какао терте натуральне: містить жирні кислоти, які допомагають зволожувати шкіру, роблячи її м'якою та гладкою. Багато антиоксидантами. Дарує глибоке харчування шкірі, надає милу багатий шоколадний аромат.

У складі немає шкідливих та небезпечних інгредієнтів. Таких як
- формальдегіди, парабени та консерванти (канцерогени);
- сульфати SLS, SLES, ALS, ALES та спирти;
- мінеральні олії (нафтопродукти), тваринні жири, силікони;
- синтетичні барвники та ароматизатори.

У складі лише натуральні, сертифіковані компоненти. Не тестується на тваринах.

Натуральне мило Mr Magpie – це унікальне крафтове мило, яке виготовляється в дуже обмежених обсягах. І практично завжди на замовлення. Виключно з натуральних компонентів, які не шкодять довкіллю та здоров’ю людини.

Спосіб застосування: намочити частину тіла, що потребує очищення, нанести на неї мило Mr-magpie. Плавними і легкими рухами розподілити піну, що утворилася по тілу. Перевірити чи всі необхідні ділянки «намилені». Ще раз розподілити піну те тіло, згадати, що час змивати мило – змити мило водою. Чим частіше використовувати — тим чистіше руки, тіло та думки.

Умови зберігання та термін придатності: зберігати в природних умовах його застосування в ізоляції від постійної взаємодії з водою. За дотримання цих рекомендацій щодо зберігання підтверджений термін придатності мила — 12 місяців.

Застереження при використанні: рекомендую переконатися, що індивідуальна непереносимість компонентів відсутня.
Додаткові характеристики:
Формат: Поштучно

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий