Всі категорії
Додати товар

Традиційне натуральне оливкове мило алеппо, 5% лавра, 100g. (половина), туреччина

100 грн
Опис

ВІтаю.
Алеппське мило це:
Суміш оливкової і лавровоЇ олії (від 4% до 50%) роблять це мило по - справжньому унікальним продуктом, який підійде для догляду за всіма типами шкіри (від сухої і чутливої, до ніжної дитячої шкіри).
Чим більше відсоток лавра, тим цінніше вважається мило, і тим більш виражений його антисептичний ефект!
На цінність алеппського мила також впливає термін витримки. Найбільш цінним вважається мило від 3 і більше років визрівання.
В моєму магазині наразу є Алепське мило 5% 25% 40%, є оливкове мило з витримкою більше 3х років. Дивіться інші оголошення.
Варто один раз спробувати, щоб назавжди полюбити цей унікальний продукт!

Традиційне алеппське мило Aleppo, 5% лавра, 100g. (половина бруска)

Лаврове мило з Алеппо вважається найбільш натуральним продуктом у світі, що містить лаврове і оливкова олія, включаючи мінерали та вітаміни, особливо вітамін Е, який корисний для волосся і шкіри.
Компанія Kadah по виробництву лаврового мила була заснована 1975 р в стародавньому місті Алеппо.
Продукція Kadah не містить барвників та ароматизаторів! Все це робить лаврове мило Kadah особливому, враховуючи ручний метод виготовлення. Дія зміст лаврового масла в такому милі становить 5%, що забезпечує м'яке і дбайливе очищення, пом'якшення і зволоження шкіри, м'яке антисептичну дію на шкіру; 5-10 % — це дуже мило ніжне, підходить для чутливої і сухої шкіри; підійде для ніжної дитячої шкіри, алергіків, людей з різними шкірними проблемами (гіперчутлива шкіра, алергія, дерматологічні захворювання, свербіж), лаврове масло відмінно відкриває пори, що робить це мило відмінним засобом для гоління, лаврове мило може бути використане також у якості маски (при нанесенні на шкіру залишаємо на 3-4 хвилини), мило Live Olive безсумнівно підходить для щоденного використання та особистої гігієни (особа, тіло, волосся) Для кого? - для догляду за всіма типами шкіри, особливо за ніжною дитячою шкірою, зрілої і чутливою шкірою обличчя та тіла; - рекомендовано при лупи, псоріазі, екземах; - має антиаллегренные, протизапальні та антисептичні властивості Якість продукції підтверджена сертифікатом ISO Після військових дій в Алеппо виробництво переведено в Туреччину.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Коричневий
Розмір:
  • 100мл
Класифікація:
Аптечна Гіпоалергенна Дерматокосметика Натуральна Органічна
Об'єм:
100 мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Тонізуюче Зволоження