Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Скраб для обличчя з бурштиновою пудрою

660 грн
Опис

Скраб для обличчя з бурштиновою пудрою та кислотою входить до групи органічних доглядових засобів Amber Skin Products та ідеально підходить для чутливої шкіри. Він не тільки делікатно очищає обличчя, але й вирівнює його рельєф та звужує пори.

Основне призначення продукту — видалення відмерлих клітин. Чим більш суха або жирна шкіра, тим більш уважного очищення вона вимагає. Скраб — це делікатний засіб, здатний позбавити також від закупорки пор, підготувати обличчя для подальшого догляду. Всі, хто бореться з акне, висипаннями, неоднорідним кольором шкіри, знають, що таке скраб для обличчя. Тільки він здатний зробити епідерміс більш податливым до сприйняття сироваток та кремів.

Продукт рекомендується використовувати не частіше 2-3 разів на тиждень. Перед застосуванням обличчя ретельно очищується від бруду та залишків декоративної косметики. Потім скраб від чорних цяток наноситься на вологу шкіру й розподіляється по масажним лініям, уникаючи зон навколо очей. Через 10-15 хвилин необхідно змити засіб теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий