Всі категорії
Додати товар

Скраб сольовий, антицелюлітний "грейпфрут" sapo

108 грн
Опис

Скраб для тіла Sapo з антицелюлітний ефект на основі морської солі, абрикосової кісточки з кокосовим маслом, вітамінним комплексом, ефірною олією грейпфрута. Грейпфрутова олія глибоко проникає в клітини шкіри, і сприяє виведенню зайвої рідини з організму разом з токсинами. Крім того, компоненти, що містяться в олії, добре розщеплюють непотрібні жирові накопичення, включаючи целюлітні. Шкіра розм'якшується і вирівнюється, стає ніжніше на дотик.
Абрикосова кісточка дбайливо і глибоко очищає шкіру від забруднень, ніжно видаляє відмерлі клітини, не подразнюючи шкіру. Освіжає, пом'якшує, сприяє оновленню клітин. Активні натуральні компоненти вирівнюють шкіру, роблячи її гладкою і сяючою.
Підходить для всіх типів шкіри.
Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість скрабу на вологу шкіру, масажуйте шкіру до повного розчинення солі, змийте теплою водою і насолоджуйтеся результатом.
Вага: 220 г
Склад: Maris Sal, Prunus Armeniaca Seed Powder, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Cocoamidopropyl Betaine, Cetearyl alcohol, Fragrance, Vitamin A, E, Tocopheryl Acetate

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари