Всі категорії
Додати товар

Сіль для ванн заспокоююча westlab zen 454 г

500 грн
Опис

Westlab - англійський бренд №1 серед солей для ванн, їх сіль є найбільше чистою, без жодних домішок та має найбільшу концентрацію корисних мінералів, які несуть величезну користь шкірі і всьому організму. Сіль від Westlab рекомендують лікарі при шкірних захворюваннях, зокрема екземі та для боротьби з набряками та стресом.

Сіль ZEN — це 100% натуральна веганська суміш солі Епсома, багатої на мінерали, і гімалайської солі з додаванням олії кедра, неролі та шавлії. Магній, що міститься в солі, розслабляє тіло і розум, а додавання ефірних масел повертає ясність мислення.

Як приготувати ванну?
Додайте 2-3 жмені солі у ванну з теплою водою для отримання ароматної ванни з додаванням мінералів. Вийшовши з ванни, ви відчуєте спокій і розслаблення.

Склад: Magnesium Sulfate (Epsom Salt), Sodium Chloride (Himalayan Salt), Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Cedrus Atlantica (Cedarwood) Bark Oil, Citrus Aurantium Amara (Neroli) Flower Oil, Parfum**, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Farnesol*. *Naturalnie występuje w olejkach, **Składnik pochodzenia naturalnego.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Органічна
Продавець
your_...
lastivka_buyer
Луцьк
41% виконаних замовлень
Була