Всі категорії
Додати товар

Crystal body deodorant, невидимий твердий дезодорант, ромашка та зелений чай, 70 г

430 грн
Опис

24 часа
Не містить алюмінію
Вбирає вологу
Не містить парабенів
Гіпоалергенний продукт
Містить ефірні олії
Програма Leaping Bunny
Ефективний захист від запаху

Дезодорант Crystal з ромашкою і зеленим чаєм захищає від запаху на 24 години. Містить ефірні олії та не містить шкідливих хімічних речовин. Нарешті, ефективний, але м'який дезодорант, який працює! Зручний і простий у використанні, не залишає слідів. Ніжно ковзає, зволожує, бореться із запахом. Має цілющі аромати ромашки та зеленого чаю, освіжні без заглушення нюху. Ефективність дезодоранту Crystal доведена: 24 години надійного захисту.

Делікатний. Не липкий. Не залишає слідів і білих плям. Без крихт і пластівців. Не містять алюмінію, парабенів і фталатів. Впевненість і надійність.

Рекомендації щодо застосування
Наносити в пахви. Наносити на чисту шкіру.

Інші інгредієнти
Пропандіол, вода/аква, полігліцерил-10-каприлат/крарат, стеаринова кислота, етилгексілгліцерин, бікарбонат натрію, гідроксид натрію, лимонна кислота, гідроксицитронеалгія, екстракт шкірки цитрусового аурантіуму, екстракти листя лимони пахівніюфлору, екстракт листя альти або листя, nelumbo nucifera (колір лотоса), олія мартіні cymbopogon, аромат (парфум) * (* натуральний аромат, зроблений з ефірними оліями та екстрактами).

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize