Всі категорії
Додати товар

Твердий дезодорант без запаху - arm & hammer ultra max28 gr

140 грн
Опис

Доброго дня, Вас вітає команда Шалених Бджілок. Ми трудимось, щоб знайти для Вас найапетитніше пропозиції, найвигідніші ціни на товари світових брендів. З нами ви точно зекономите свій час і гроші. Всі товари на нашому сайті, 100% оригінал. Сегмент широкий косметика, вітаміни, іграшки, одяг і безліч іншого. Також надаємо послуги баʼєра під замовлення, для цього маємо групу в вайбері. Відписуємо і відправляємо оперативно. Зацікавив товар пишіть, з радістю проконсультуємо. Велике прохання перед купівлею уточнити наявність товару та доставку,щоб уникнути непорозумінь через те що товар проданий,дякую за увагу.
Велика увага до доставка РОЗЕТКА,в умовах прописано гарантують доставку від 3-5 днів але то невідповідає дійсності будь-ласка розраховуйте на 5-10днів і ближче до 7днів ваше замовлення доставлять,просимо вас врахувати це при замовленні,зі своєї сторони ми відправляємо або в день замовлення або на наступний і додаємо фото ттн.

Опис
Дезодорант-антиперспирант Arm & Hammer Ultramax Invisible Solid поглощает и устраняет неприятные запахи, дарит всплески дезодорирующего действия час за часом, обеспечивает мощную защиту от влаги и не оставляет белых следов. Надежная надежная защита на весь день. Максимально прочная защита. Способ применения нанести на чистые сухие подмышки.

Характеристики
Категорія
Для жінок
Клас косметики
Аптечна
Країна-виробник
США
Країна реєстрації бренда
США

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?