Всі категорії
Додати товар

Дезодорант "свіжість" 50мл gz

266 грн
Опис

Натуральний дезодорант на основі гідролатів, гелю алое, екстрактів рослин та ефірних олій стане найкращим захистом від неприємного запаху поту. На відміну від промислових продуктів, органічний дезодорант не завдає шкоди організму, немає властивостей накопичуватися в тканинах.

У складі дезодоранту – виключно корисні для шкіри складові, а головне, він не містить алюмінію, тому не викликає онкологічних захворювань та алергічних реакцій.

Органічний дезодорант не блокує роботу залоз, лише усуває неприємний аромат поту. Завдяки антисептичним та антибактеріальним властивостям зупиняє розмноження шкідливих бактерій та дарує приємні відчуття комфорту.

Також продукт відмінно зволожує епідерміс, сприяє його регенерації та пом'якшенню. При регулярному застосуванні шкіра буде доглянутою, матиме здоровий колір та імунітет від патогенних мікроорганізмів.

Завдяки нейтральному аромату купити натуральний дезодорант варто чоловікам та жінкам, а також підліткам. А зручна роликова форма забезпечить максимально економічну витрату та комфортне нанесення засобу на шкіру.

Застосування

Наносьте дезодорант на чисту суху шкіру.

Умови зберігання

До шести місяців у холодильнику.
Додаткові характеристики:
Стать: Жіночий
Стать: Чоловічий

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Стать:
Для жінок Для чоловіків

Схожі товари