Всі категорії
Додати товар

Люкс органіка boutique набір із 4 засобів

295 грн -17% 245 грн
Опис

😍 Набір із 4 засобів натуральної органічної косметики Biotique:
✅ Bio Morning Nectar лосьйон для тіла: покращуює колір шкіри і має антивікові властивості. Щоденне використання лосьйону для тіла відновлює еластичність шкіри;
Нежирна формула: Лосьйон для тіла Biotique легкий, швидко вбирається в шкіру і відразу починає працювати, даючи шкірі необхідне зволоження.
* ЗРОБЛЕНО З НАТУРАЛЬНИМИ ІНГРЕДІЄНТАМИ: унікальний лосьйон для тіла запобігає фотопошкодженню. Натуральні інгредієнти відмінно підходять для загоєння шкіри та вирівнювання pH шкіри.
* ГЛИБОКЕ ЗВОЛОЖЕННЯ, ЗМЕНШУЄ РОЗТЯЖКИ, ЛІКУЄ СУХУ ШКІРУ: Збагачений суперживильними натуральними інгредієнтами, глибоко зволожує, зменшує розтяжки та лікує суху шкіру. Він легкий і легко вбирається, роблячи шкіру м'якою та гладкою.
* ЖИВИЛЬНІ ІНГРЕДІЄНТИ, ГЕНДЕРНО НЕЙТРАЛЬНІ: Лосьйони для тіла Biotique насичені інгредієнтами, що доглядають за шкірою, які покращують текстуру шкіри і роблять її м'якою та еластичною. Ідеально підходять для всіх сезонів, лосьйони для тіла Biotique підходять для всіх типів шкіри. ідеально підходить для всіх, хто хоче домогтися насиченої та зволоженої шкіри.
* унісекс.
Два флакони по 40 мл = 80 мл.
✅ Шампунь Bio Green Apple зелене яблуко 🍏: Живить шкіру голови та волосся, не порушує природний рН-баланс, надає волоссю блиску та свіжого вигляду. Завдяки ніжному впливу ідеально підходить для щоденного використання.
Інгредієнти: червоні водорості, азіатська центелла, мильні боби шикакай, алое віра барбаденсіс, яблуко, мигдальна олія, нерафінована кокосова олія, джерельна вода з передгір'я Гімалаїв.
Флакон 40мл.
✅ Bio Apricot (Біо Абрикос) Гель для душу "Biotique": освіжаючий, пом'якшуючий шкіру, добре піниться, аюрведичний гель для душу Біо Абрикос, що не містить мила, містить олію абрикосових кісточок, дику куркуму, городню куркуму, холархена, мильний горіх. Ніжний гель глибоко і м'яко очищає шкіру, видаляє всі мікроорганізми та забруднення. Bio Apricot 100% Soap Free Body Wash зберігає природний рН-баланс шкіри. Зволожує та надає шовковистості шкірі.
Гель для душу не містить мила.
Флакон 40мл.
🌺 Органічний натуральний індійський аюрведичний бренд у партнерстві зі швейцарською компанією біотехнологій, відомий у всьому світі.
✅ Набір привезений із Великобританії.
👉 Дивіться інші мої оголошення та підписуйтесь на сторінку, я ❗️щодня ❗️ її оновлюю новою якісною європейською та американською косметикою, рідкісною та колекційною парфумерією, оригінальними брендовими аксесуарами та різними незвичайними «штучками» за дуже приємними цінами.
👉 Тільки і виключно оригінал, куплений мною в ЄС, у дьюті-фрі, або у надійних та роками перевірених постачальників з Англії та Німеччини.
👉 Завжди із задоволенням відповім на всі питання, проконсультую та допоможу підібрати потрібний товар на подарунок або для себе :-)

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • 40мл
Класифікація:
Натуральна Органічна
Об'єм:
40 мл
Тип шкіри:
Суха
Призначення:
Антивікове Живлення Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?