Всі категорії
Додати товар

Антицелюлітне обгортання top beauty апельсин, імбир, перець чилі, 250 мл

210 грн
Опис

🔥Гарячі антицелюлітне обгортання Top Beauty допоможе Вам усунути прояви целюліту, надати шкірі гладкість і шовковистість, скоригувати обсяги.Засіб накриє проблемні області тіла приємним теплом і ефективно зігріє їх. Целюліт почне танути на очах, покращиться циркуляція крові, виведеться з організму зайву рідину разом з токсинами.

Активні компоненти :

* оливкова олія, олія персикових кісточок
* кокосове масло
* екстракт імбиру
* кофеїн
* екстракт апельсина
* екстракт перцю чилі,
* екстракт водоростей фукуса
* екстракт хвоща
* екстракт таволги
* екстракт клематиса
* суміш ефірних масел цитруса

Спосіб застосування: безпосередньо перед обгортанням шкіру необхідно очистити за допомогою скрабу. Також необхідно підготувати теплі речі для укутування: великий махровий рушник або теплу ковдру - це підсилить ефект розігріву. Нанесіть засіб щільним шаром на шкіру проблемних зон, оберніть плівкою. Через 25-30 хвилин змийте продукт теплою водою. Засіб высокоактивно, тому можлива поява легкого печіння, що є нормальною реакцією шкіри. По закінченню цього часу суміш необхідно змити з шкіри під теплим душем.

Виконувати обгортання можна не частіше, ніж раз в 2 дні, адже інакше шкіра може страждати від сильного роздратування. Але якщо виконувати обгортання з перцем дуже рідко, то ефект від них буде мінімальним.

Для досягнення видимого ефекту потрібно не менше 10-15 процедур обгортання.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Призначення:
Антіцелюлітне

Схожі товари