Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Антицелюлітний "папайя та грейпфрут" top beauty, гаряче обгортання

160 грн -13% 140 грн
Опис

Гаряче обгортання "Папая+грейпфрут", 250 мл.
✅ Склад обгортання: олія кісточок персика, тригліцерид капринів, оливкова олія, кокосова олія, екстракт ромашки, екстракт імбиру, кофеїн, екстракт апельсина, екстракт перцю чилі, екстракт водоростей фукуса, екстракт хвоща, екстракт таволги, екстракт екстракт кломатису, екстракт ромашки, суміш ефірних олій цитруса.
Безпосередньо перед обгортанням шкіру необхідно очистити за допомогою скрабу. Також необхідно підготувати теплі речі для укутування: великий махровий рушник або тепле укривало. Якщо є так званий пояс-сауна, то можна скористатися ще й ним — він посліпить ефект розігрівання.
Обгортання наноситься на проблемні зони, потім потрібно обернутися харчовою плівкою, укутатися теплою ковдрою на 30 хвилин, після обгортання змити теплою водою.
Здійснити обгортання можна не частіше, ніж раз на два дні, інакше шкіра може страждати від сильного подразнення. Але якщо обгортання з перцем занадто рідко, то ефект від нього буде мінімальний.
Для досягнення видимого ефекту потрібно не менш ніж 10-15 процедур. Важливо пам'ятати, що упродовж 1 години до процедури та впродовж 1 години після обгортання не можна пити.

Стан: Новий
Колір:
  • Персиковий
Розмір:
  • 250мл
Об'єм:
250 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антіцелюлітне
Продавець
user-...
user-606204354
Ковель
0% виконаних замовлень
Була

Схожі товари