Всі категорії
Додати товар

Сонцезахисний лосьйон spf 30 від lr 100 мл

500 грн -20% 400 грн
Опис

Сонцезахисний засіб на основі алое вера (40%) із середнім ступенем захисту від негативного впливу УФ-променів (spf 30). Призначений для світлої і чутливої шкіри, схильної до швидкого обгорання, появі веснянок і пігментних плям. для обличчя і тіла

Захисний засіб для шкіри з алое вера з середнім ступенем захисту від негативного впливу УФ-променів (spf 30).

Особливо ефективний протягом перших днів перебування в умовах інтенсивного сонця. При світлій і чутливої шкіри, схильної до швидкого обгорання, появі веснянок і пігментних плям, може використовуватися як постійне засіб захисту в умовах міста. Ефективно захищає шкіру від УФ-променів, що допомагає отримати здоровий, рівний і красивий загар. Високий вміст Алое Віра (40%) піклується про шкіру до і після засмаги. Пом'якшує, глибоко зволожує і заспокоює, запобігаючи зневоднення шкіри і зміцнюючи її бар'єрні функції.

Збагачує шкіру вітамінами і мінералами, забезпечуючи їй повноцінне харчування. Водостійкість: продукція Алое Віра для засмаги захищає шкіру навіть у воді. Підходить для всіх ділянок тіла - для обличчя і тіла. Володіє легкою текстурою, швидко вбирається, не залишаючи відчуття липкості і жирного блиску.

Сертифіковано IASC (Міжнародний науковий комітет з Алое – означає високу якість сертифікованої продукції). Форма випуску: тюбик, 100 мл. Склад продукту Активні компоненти: гель Алое Віра (40%), комплекс сонцезахисних UVA і UVB-фільтри, вітамін Е, карагенан, ксантанова камедь.

Гель Алое Віра (40%) - використовується як бактерицидну, протизапальну ранозагоювальний засіб.

Володіючи миттєвим знеболюючим ефектом, знімає роздратування і почервоніння, чудово заспокоює шкіру після опіків та порізів. Загоює (відновлює) її, глибоко зволожує, збагачуючи вітамінами, амінокислотами та іншими цінними мінералами.

Комплекс сонцезахисних UVA і UVB-фільтри - включає 6 різних фільтрів, що створюють повноекранну захист від сонячних променів спектра UVA і UVB. Забезпечує високу фотостабильность (тривала дія захисту навіть при впливі води), попереджають фотостаріння і пігментацію.

Вітамін Е - самий важливий і ефективний природний антиоксидант, дуже добре живить і зволожує шкіру, роблячи м'якою і пружною. Сприяє засвоєнню шкірою вітаміну А, захищаючи його від окислення. Володіє відмінними захисними і поновлюючими властивостями. Забезпечує захист від ультрафіолетових променів і інших впливів навколишнього середовища.

Ксантанова камедь – полісахарид з зволожуючими властивостями тривалої дії. Пом'якшує і зволожує шкіру, створюючи найтоншу захисну плівку, яка має ліфтінговим ефектом, скорочує пори, захищає від шкідливих впливів, роблячи шкіру гладкою і ніжною.

Карагенан - Надає активну зволожуючу дію на шкіру, пом'якшуючи і живлячи її. Створює на поверхні шкіри захисну плівку, підвищує її пружність і еластичність. Володіє легким бактерицидною дією, нейтралізує невеликі шкірні запалення, стимулює процеси регенерації клітин шкіри

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл

Схожі товари