Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Йогурт для тіла livesta, 200 мл

149 грн
Опис

Йогурт зробить ваше тіло доглянутим, а шкіру - більш еластичною, м'якенькою та шовковистою. Легка консистенція швидко вбирається і не залишає липких слідів, тому засіб є комфортним для шкіри. Розкішний аромат перетворить звичайні процедури догляду на сеанс ароматерапії. У складі косметичного засобу містяться ультраживильні активні компоненти - Д-пантенол, олія аргани та вітамін Е, які забезпечують клітини шкіри цілющою вологою, насичують вітамінами і відновлюють шкірний покрив. Йогурт вирізняється потужними регенеруючими властивостями завдяки Д-пантенолу у складі. Підходить для всіх типів шкіри.

Характеристики

- Бренд LIVESTA
- Вага 200 мл
- Країна виробництва УКРАЇНА
- ЗастосуванняНанести на чисту шкіру тонким шаром і втерти до повного поглинання. Використовувати за призначенням. Не застосовувати разом з іншими засобами.
- ЗастереженняТільки для зовнішнього застосування. Уникати потрапляння в очі. При попаданні в очі промити їх великою кількістю води. Не використовувати при індивідуальному несприйнятті компонентів йогурту для тіла. При виникненні алергічних реакцій припинити використання. Зберігати в недоступному для дітей місці.
- Складвода підготовлена, міристинова кислота, пропіленгліколь, лаурил глюкозид карбоксилат натрію (і) лаурил глюкозид, кокамідопропілбетаїн, карбомер, арганова олія, суміш гліцеридів олій льону, мигдалю, оливок та бурачника, циклопентасилоксан, триетаноламін, цетеарет-20, парфумерна композиція, ксантанова камедь, бензилбензоат, спирт бензиловий, бензилсаліцилат, ліналоол, метил іонон гама, гексилциннамаль альфа альдегід, цитронелол, феноксіетанол, етилгексилгліцерин, Д-пантенол, вітамін Е, С.І. 14720.
- Стать Жінкам

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?