Всі категорії
Додати товар

Крем з оливковою олією harems 250ml

450 грн
Опис

Крем-тюбик Harems Olive Oil 250 мл

Крем з оливковою олією - чудовий продукт, який забезпечує природне живлення та зволоження вашої шкіри.

Оливкова олія - ​​це чудодійний інгредієнт, який століттями використовувався для догляду за шкірою. Він живить, зволожує та захищає вашу шкіру завдяки вітамінам, антиоксидантам і жирним кислотам, які містяться в ньому. Оливкова олія запобігає сухості, підтримуючи баланс вологи в шкірі, і робить шкіру м’якшою та гладшою. Він також зміцнює шкірний бар'єр і створює захисний шар від зовнішніх факторів. Таким чином ваша шкіра виглядає здоровішою та молодшою.

Завдяки своїм антиоксидантним властивостям оливкова олія бореться з вільними радикалами та запобігає пошкодженню клітин шкіри. Це зменшує ознаки старіння шкіри та забезпечує більш молодий вигляд. Крім того, оливкова олія заспокоює подразнення шкіри, зменшує запалення та допомагає заспокоїти шкіру.

Крем з оливковою олією забезпечує зволоження та поживні речовини, необхідні вашій шкірі, якщо використовувати його щодня. Ви можете живити та зволожувати шкіру, наносячи його на очищену шкіру вранці та ввечері. Має легку, нежирну формулу, яка швидко вбирається, тому не залишає відчуття тяжкості на шкірі та легко використовується під макіяж.

Крем з оливковою олією підходить для всіх типів шкіри. Хоча він глибоко зволожує суху шкіру, він контролює надлишок жиру жирної шкіри. Зберігає природний баланс нормальної та комбінованої шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • 250мл
Класифікація:
Натуральна Нішева
Тип шкіри:
Комбінована Нормальна Суха
Призначення:
Живлення Зволоження
Продавець
muhteshem
muhteshem100
Супер-продавець
Київ
73% виконаних замовлень
Була

Схожі товари