Всі категорії
Додати товар

Зволожувальний і поживний мус для тіла

280 грн
Опис

Ніжна текстура крему дарує необхідну турботу, зволожує, живить і насичує шкіру необхідними вітамінами та мікроелементами. Кокосова олія — це нерафінований продукт, що пройшов технологію холодного пресування, що дає змогу отримати найвищу біологічну цінність. Застосування кокосової олії сприяє підтримці здоров'я і краси будь-якого типу шкіри, а також має цілий спектр зволожувальних, пом'якшувальних, захисних, антиоксидантних і поживних властивостей. Олії ши та какао, також входять до складу, є цінними та незамінними в здатності впливати на синтез колагену й еластину, а також мають потужні відновлювальні властивості. Екстракти алое та бамбука слугують додатковим чудодійним еліксиром і сприяють глибокому зволоженню, збільшенню пружності шкіри, мають антиоксидантні властивості, а також уповільнюють процеси старіння шкіри. Після застосування шкіра стає більш гладкою, м'якою й набуває ніжного ароматного шлейфа.
Спосіб застосування: наносити крем на чисту шкіру до вбирання.

Склад: дистильована вода, олія ши, какао, льон, кокос, рослинний емульгатор, екстракт бамбука, екстракт алое, аюрведичний порошок манжишти (можливий порошок ламінарії, фарбує крем у зелений відтінок, не залишаючи слідів на шкірі), алантоїн, Д-пантенол, аромакомпозиція на вибір

Спосіб застосування: наносити крем на чисту шкіру до вбирання.Об'ально використовуйте шпатель, щоб уникнути потрапляння бактерій і збереження стерильності емульсії.
Зберігати в сухому та прохолодному місці.
Об'єм: 200 мл.

Термін придатності — 3 місяці.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 200мл
Класифікація:
Натуральна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?