Всі категорії
Додати товар

Антицелюлітний жироспалюючий крем для тіла "апельсин" - elit-lab 200ml

175 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

250 грн
Опис

🎁 Щітку віддам в подарунок
Целюліт – це проблема, яка турбує багатьох дівчат. Для боротьби з нею необхідно застосувати кілька способів у комплексі. Це і здорове харчування, і заняття спортом, а також систематичний догляд за шкірою. Підготуватись до пляжного сезону ви зможете в домашніх умовах, якщо під рукою буде антицелюлітний крем «Апельсин» від бренду Elit-lab. Він діє на основі олії кісточок мигдалю та ефірної олії апельсина. Продукт підійде для щоденного застосування та зробить вашу шкіру підтягнутою. Особливості антицелюлітного жиросжигающего крему для тіла «Апельсин» від Elit-lab: - проникає глибоко в шари епідермісу і активно впливає за рахунок мінеральних масел у складі; - прискорює кровообіг і лімфоток; з целюлітом; - повертає шкірі тонус і еластичність; - сприяє схуднення і робить силует більш витонченим; - виводить надлишки вологи; - заспокоює шкіру та вгамовує запальні процеси.

Нанести крем на чисту шкіру проблемних ділянок тіла. Легкими масажними рухами втирати до повного всмоктування. Антицелюлітний ефект крему посилюється при нанесенні його після скрабу, ванни, гарячого душу. Нанести на попередньо розігріту шкіру, втирати інтенсивними масажними рухами до повного вбирання.

Склад Water, Mineral Oil, Phytotonin, Isopropyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, TEA, Esculoside, Caffeine, Almond Seed Oil, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Dimethicone, Fragrance, Carbo Ubiquinone, Panthenol, Isopropylparaben, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 200мл
Класифікація:
Професійна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антіцелюлітне

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?